ALLAH kelaminda bile sorun cikarilmakta ne diyelimki pes dogrusu.Musluman ulkelerde hic bir zaman bu denli sorunlar bitmicek gibi gorunmekte..
Allah sonumuzu hayirlara vesile etsin..
SaygiLar
Hristiyan gazetesinde Tanrı yerine Allah yazılması yetkilileri kızdırdı.Gazetenin yayın izni “Müslümanların aklını karıştırdığı” için yenilenmediGazete, yayın için aldığı izin süresi dolunca İçişleri Bakanlığı’na başvurdu. Normalde birkaç evrak verip bir yıllık daha izin alabilmesi gerekiyordu. Ancak bu kez bakanlık sorun çıkardı. .
Malezya’da Katolik Kilisesi’nin yayını olan The Herald, Malayca baskısında Allah sözcüğünü kullandığı için sansürlendi.
Gazete, yayın için aldığı izin süresi dolunca İçişleri Bakanlığı’na başvurdu. Normalde birkaç evrak verip bir yıllık daha izin alabilmesi gerekiyordu. Ancak bu kez bakanlık sorun çıkardı. Malayca yayınlarda Hristiyanlıktan bahsederken “Tanrı” yerine “Allah” sözcüğünü kullandıklarını, bunun Müslümanların kafasını karıştırmak için bir oyun olduğunu söyleyerek gazetenin iznini yenilemediler. Bakanlık yetkililerinden Che Din Yusuf gazetenin Allah yerine Tuhan (efendi) kelimesini kullanmasını istedi. Ancak Hristiyanlar “Biz dua ederken de Allah diyoruz. Tuhan sözcüğünün anlamı bizim için farklı” diyerek bakanlığın teklifini geri çevirdi. 24 milyon nüfuslu Malezya’da 800 bin Hristiyan yaşıyor
~Ben ISTEMEDiM~
Ben Istemedim Bu Ayriligi..
Ben Istemedim Bu Son Gidisi...
Ben Istemedim Bu Yaslari...
Ben Istemedim Bu Yanlizligi..
Ben Istemedim,
Ben Istemedim , Senden Ayri Kalmayi...
SeVGi , eMeK iSTeR !
eMeK , FeDaKaRLiK !
FeDaKaRLiK , YüReK !
YüReK iSe iNSaNDa oLuR . . .!!!
ALLAH kelaminda bile sorun cikarilmakta ne diyelimki pes dogrusu.Musluman ulkelerde hic bir zaman bu denli sorunlar bitmicek gibi gorunmekte..
Allah sonumuzu hayirlara vesile etsin..
SaygiLar
Hangi Müslüman Ülke kardeş kardeşin düşmanı olmuş bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyolar. Bilmiyolarki o yılan sana dokunmuyo ama sevdiklerine dokunucak birgün bunun için birlik beraberlik herzaman önemlidir israilin filistine yaptığını göz önüne almak lazım ALLAH kimseye böyle birşey yaşatmasın.
Cok Komik gercektenGazete kagıdının ne ehemmiyeti var ki. Hadi gazetelerden kagıtlardan kitaplardan sildiniz diyelim İlay-ı Kelimetullah misyonunu ve ALLAH kelimesini kalbimize kazımısız biz onu da silebilecek misiniz?
عَ شَ قFarzetşeb-i yeldanın son bulması vuslat demekmişAyn ‘dan şin’den kaf’tan geçip aşk ile vasl olmakmışFarzet...
Yerinde bir karar. Hristiyanlar ALLAH demiyorlar, ALLAH ismi Hristiyanlikta yok. Yani hristiyanlar bu durumda ismi degistirmeleri gerekirdi kendi inanclarindan yola cikaraktan. Bakanligin musade vermemesi de cok dogrudur bu durumda.Malayca yayınlarda Hristiyanlıktan bahsederken “Tanrı” yerine “Allah” sözcüğünü kullandıklarını, bunun Müslümanların kafasını karıştırmak için bir oyun olduğunu söyleyerek gazetenin iznini yenilemediler. Bakanlık yetkililerinden Che Din Yusuf gazetenin Allah yerine Tuhan (efendi) kelimesini kullanmasını istedi. Ancak Hristiyanlar “Biz dua ederken de Allah diyoruz.
"Ölüm, mümin için hediyedir."
"*Zucht*"
bizde olsak tanri dedirtmeyiz saygi duymak gerekiyor bencede![]()
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
Sansur uygulaması kendileri acısından dogru bir karar olabilir ama bunun butun dunya da haber olarak yayınlanması ne kadar dogru bu tartısılır. Acıkcası ben farklı niyetler var diye dusunuyorum
عَ شَ قFarzetşeb-i yeldanın son bulması vuslat demekmişAyn ‘dan şin’den kaf’tan geçip aşk ile vasl olmakmışFarzet...
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks