Bence YanLis![]()
Cinin Nufusu 1.5 milyar
Hindistan : 1.315 Milyon
Japonya : 250 milyonun üzerinDe
Bunlar Ya budist yada Hindu ..
Vatikan’ın yayın organı Osservatore Romano gazetesi, Dünyada dine inananların sayısını çıkardı. Kaç kişi Hristiyan kaç kişi Müslüman, kaç kişi Yahudi? İşte rakamlar.
Vatikan'ın yayın organı Osservatore Romano gazetesinde yayınlanan istatistiklere göre dünya nüfusunun yüzde 17.4'ü Katolik iken, Müslümanların oranı yüzde 19.2 olarak hesaplandı.
Araştırmayı yapan Rahip Vittorio Formenti, ”Dünya nüfusundaki artışla, Katolik nüfusundaki artış oranı aynı. Ancak Müslüman aileler daha çok çocuk yapıyor” dedi. Protestan, Ortodoks gibi onlarca mezhep dikkate alınırsa Dünya nüfusunda Hıristiyanların oranı yüzde 33'e çıkıyor.
DÜNYA DİNLERİ VE İNANAN SAYISI
1- Hıristiyanlık: 2.14 milyar
2- İslam: 1.3 milyar
3- Hinduizm: 781 milyon
4- Budizm: 324 milyon
5- Sihizm: 19 milyon
6- Yahudilik: 14 milyon
~Ben ISTEMEDiM~
Ben Istemedim Bu Ayriligi..
Ben Istemedim Bu Son Gidisi...
Ben Istemedim Bu Yaslari...
Ben Istemedim Bu Yanlizligi..
Ben Istemedim,
Ben Istemedim , Senden Ayri Kalmayi...
SeVGi , eMeK iSTeR !
eMeK , FeDaKaRLiK !
FeDaKaRLiK , YüReK !
YüReK iSe iNSaNDa oLuR . . .!!!
Bence YanLis![]()
Cinin Nufusu 1.5 milyar
Hindistan : 1.315 Milyon
Japonya : 250 milyonun üzerinDe
Bunlar Ya budist yada Hindu ..
Hayat Mucizelerle Dolu Bir Cizgi !!!Ve Bu Cizgideki En Büyük Mucizemsin ...
♥ i Love you ALemim ♥
~Ben ISTEMEDiM~
Ben Istemedim Bu Ayriligi..
Ben Istemedim Bu Son Gidisi...
Ben Istemedim Bu Yaslari...
Ben Istemedim Bu Yanlizligi..
Ben Istemedim,
Ben Istemedim , Senden Ayri Kalmayi...
SeVGi , eMeK iSTeR !
eMeK , FeDaKaRLiK !
FeDaKaRLiK , YüReK !
YüReK iSe iNSaNDa oLuR . . .!!!
Bosver yorma kafani öyLe seYLere pirLanTa![]()
Hayat Mucizelerle Dolu Bir Cizgi !!!Ve Bu Cizgideki En Büyük Mucizemsin ...
♥ i Love you ALemim ♥
Yok yanlış değil yaklaşık doğru.
Hindistanın hepsi hindu değil 600 milyon hindu varmış.
Çinde bir sürü din var. Bunların arasında nüfusu en az olanlardan biri Müslümanlık ama 18 milyondan fazla inanan var.
Ve en hayretlik olanıda dünyada 14 milyon yahudi var ama her taşın altında onlar.
Türkiye: 350.000 yahudi inanclisi bulunmakta:
Aklima N,faziL´in eserinde bir tarifi vardi.Tarih sahnesinde nerde bir fitne olayi var altinda yahudi var diye
Onlar bizim dusmanimiz,Onlar islama dusman,muslumana dusman Ama bu dusunce ile irkcilik arasinda ince bir cizgi olmasin sakin
SaygiLar
Irkçılığa, etnik milliyetçiliğe, din üzerinden ayrım yapmaya hayır. Ama bunu en iyi yapanlar Yahudiler. En güçlü lobiler ellerinde. En güçlü şirketler ellerinde. Bunları sonuna kadar kullanıyorlar. Amaçları kutsal toprakları eninde sonunda almak. Dini inanışları böyle ve zamanını bekliyorlar.
En önemlisi 14milyon ile dunyaya hükmeden yahudiler.... En cok onlara dikkat etmek gerekıyor bence... Bosuna hitler yakmadı onca yahudiyi..
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks