AbartiLmis hangi akli evvelin isidir bilmem ama chp´lilerde mal bulmus magribe gibi hemen atlamislar yani.. yok efendim sokakta ciplak gezenleri elestiriyormus kitap.. ne var bunda bende elestiriyorum..Ciplaklik medeniyet gostergesi olamaz.Bu dogru birsey ISlamiyete (seriat) BAKAlim diyor kitap...Dogrudur.öLCÜT OLARAK boylesi daha uygundur. Yok efendim tayyib bey ha$a Allah ve peygamber diye gosterilmismis.Tamamen yalan oldugun kanisindayim..Chp neredeki muslumanlar hangi ilahiyi okuyor ona bakicagina birazda cozum uretsin birazda memleket icin kafa yorsun..!
SIKILMADAN
_Plajlarda ve caddelerde açık gezen kadınlara büyük saldırılar var._
iFTirasinida atiyor peki okul kapilarinda islami ortu icinde olan kizlarimiz kovuluyor. sadece ortulu diye hanim kizlara saldiran yobaz Laikciler var ..ONlara ses yok bakiyorum yavuz hirsiz misali bunlar..Müslümanlar neden insandir ..ÖYLE isler yapmazlar BIR KAc hadise kayde degmez.. Örnekte sayilamaz zaten..
Evet Konuyu fazla dagitmadan toparliyim..
BU kitabi yazan ev hanimi Hergun boy boy gazetelerde nice densiz yazilar yaziyor :BUnlar bizi geriye degil ileri goturur..En azindan diyalektik materyalizm geregi..
Celiskilerimizi gormek zorundayizi: buNlarIN SU yuzune cikmasi,yasaklanmadan,oldurulmeden tartisilmasi ve sentezlerin ortaya cikarilmasi bizi ayginliga goturur..dogmalar ve ezberler beyinlerde kör noktalar acar toplumu ve bireyi kilitler.
BU hezeyanlar bastirilip kapali,kucuk gruplarca ezber edilse dahami iyi ?.
Her siyahin bir beyazi
Her geceninde bir sabahi varmis..
SaygiLarimLa

LinkBack URL
About LinkBacks

Bookmarks