Doktor'lar Özellikle Bildiriyor Zaten Bol Bol Vitamin Tüketin Diye Dediğin Astim Ve Benzeri Birçok HAstalik Bahar İle Birlikte Gelior Çok Dikkat Etmek Lazim
Sağliksiz Hayat Cansiz Beden Gibidir...
Geçmeyen öksürük astım habercisi Bahara girilen şu günlerde sürekli değişen hava şartları özellikle çocuk sağlığını olumsuz etkiliyor. Çocuklarda bahar aylarında suçiçeği, kabakulak, beşinci ve altıncı hastalık, kızıl, soğuk algınlığı, grip gibi bulaşıcı hastalıklar sık görüldüğünü ifade eden Dr. Özlem Yıldırım, 'Bu tür hastalıklar özellikle kalabalık ortamlarda yayılır. El yıkamak tüm mikrobik hastalıklardan korunmada en etkili yöntemdir' dedi.
SAMAN NEZLESİNE DİKKAT
Halk arasında 'saman nezlesi' diye bilinen alerjik nezleye ve astım hastalığının alevlenmesine sık rastlandığını belirten Dr. Yıldırım, bebeklere de astım teşhisi koyduklarına dikkat çekti. Dr. Yıldırım, 'Astımlı hastalar bize öksürük, nefes alıp verirken zorlanma, hırıltılı nefes yakınmalarıyla başvuruyor. Bebeklerde de astım tanısı koyabiliyoruz. Düzelmeyen öksürüğü veya hırıltısı olan çocukların değerlendirilmesi gerekiyor'' dedi.
Doktor'lar Özellikle Bildiriyor Zaten Bol Bol Vitamin Tüketin Diye Dediğin Astim Ve Benzeri Birçok HAstalik Bahar İle Birlikte Gelior Çok Dikkat Etmek Lazim
Sağliksiz Hayat Cansiz Beden Gibidir...
ewet dikkat etmek lazım çünki ben çok çekiyorum iyi bilirim
ihlasın bi makinası war astımlılar için bire bir walla
bilgin için tesekürler bende de nebulizatör war zaman zaman gerekiyo çünki))))
peki Benim cok Deger Verdigim biride Astim Hastasi onun icin En iyi yoL Ne ??
Hayat Mucizelerle Dolu Bir Cizgi !!!Ve Bu Cizgideki En Büyük Mucizemsin ...
♥ i Love you ALemim ♥
bol sıvı düzenli egzersiz soğu algınlığından uzak durmaya çalısması lazım neye arsı allerjisi warsa ondan uza durmaya çalısıcak büyük ihtimalle zaten dr. bilgilendirmistir arkadasını .gelen krizleri önlemek için rahatlatıcı ilaçları almak gerekiyo astımı hangi etkenler tetikliyorsa ondan uza durmak gerekiyo arkına geçmiş olsun))
TsklerDe doktoru Daha ilac Vermemis Sadecebol bol dondurma yemesini isTemis :S
Hayat Mucizelerle Dolu Bir Cizgi !!!Ve Bu Cizgideki En Büyük Mucizemsin ...
♥ i Love you ALemim ♥
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks