pes diyorum... emegine saglik catlakcim)
Karaman'da aralarında ilişki olduğundan şüphelendiği karısını öldürüp, kardeşini ağır yaralayan kişi tutuklandı.
Ortaoba köyünde aralarında ilişki olduğundan şüphelendiği karısını tüfekle öldürüp, kardeşini de ağır yaralayan Murat D. geniş güvenlik önlemleri altında jandarma tarafından adliyeye sevk edildi. Murat D. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Olay yerinde hayatını kaybeden Rabia D'nin (29) cenazesi ise Adana adli Tıp Kurumundaki otopsiden sonra merkez Süleymanhacı köyünde ikindi namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi. Murat D'nin köyde sakinliği ve çalışkanlığı ile tanındığını söyleyen yakınları, 'Biz olay yerine geldiğimizde Murat kapının yanına tüfeği dayamış sigara içiyordu. Biz ne olduğunu sorduğumuzda (Kardeşim bana bunu da mı yapacaktı. Ben bu yokluk içinde onu evlendirmek için uğraşıyordum...) dedi. Yaralı olan Mevlüt D'yi Karaman'a hastaneye kaldırdık. Şu anda hayati tehlikesinin devam ettiğini öğrendik' dedi.
Karaman'da Ortaoba köyünde oturan Murat D. (30), aralarında ilişki olduğundan şüphelendiği ve evinin avlusunda beraber gördüğü eşi Rabia D'yi (29) öldürmüş, kardeşi Mevlüt D'yi (23) ise ağır yaralamıştı.
~Ben ISTEMEDiM~
Ben Istemedim Bu Ayriligi..
Ben Istemedim Bu Son Gidisi...
Ben Istemedim Bu Yaslari...
Ben Istemedim Bu Yanlizligi..
Ben Istemedim,
Ben Istemedim , Senden Ayri Kalmayi...
SeVGi , eMeK iSTeR !
eMeK , FeDaKaRLiK !
FeDaKaRLiK , YüReK !
YüReK iSe iNSaNDa oLuR . . .!!!
Burasi Türkiye ABicim Ben Şaşirmam Bu Tür Olaylara Kizi Annesini Öldürüyorsa Abide Krdeşini Öldürür Ama Tasvip Etmiorum Bu davranişlari Kardeşce İnsanca Yaşamak VArken Bu KAN nie ?
Allah akil fikirden noksan birakmasin..
|^ beN hayaTı çevRimdıŞı yaşıyoRum seN beNi engeLLesen ne oLur !!
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks