DTP Nevruz’u Van ve Hakkari’de cumartesi günü kutlamak isteyince ortaya savaş görüntüleri çıktı. İşte Nevruz notları:
Van’da 40 kişi yaralandı, 200 kişi gözaltına alındı. Bir ilköğretim okulunun bayrağı indirildi.
Malatya’da konuşan DTP Bitlis Milletvekili Nezir Demirbaş, Türk bayrağının arkasındaki fotoğrafa dönerek ‘Sayın Öcalan’ diye hitap etti. Demirbaş, bayrağı fark edince de “Bu kamyonun yönünü neden başka tarafa almadınız” diye sitem etti.
Hakkari’de çıkan olaylarda birçok kamu kurumu taşlandı; 12 kişi yaralanırken 30 kişi gözaltına alındı.
DTP’li vekil Pervin Buldan, Patnos’ta “PKK’yı terör örgütü olarak görmüyoruz” dedi.
Batman Milletvekili Bengi Yıldız ‘Sayın Öcalan’ diye başladığı konuşmasında Kürt halkının ‘Özerk Kürdistan!’ istediğini savundu.
Siirt İl Emniyet Müdürü ise tokalaşmak için el uzatan Akın Birdal’a “Ben teröriste terörist demeyen milletvekili ile tokalaşmam” yanıtını verdi.
DTP Malatya İl Başkanı tutuklandı, İzmir ve Van İl Başkanları ile teröristbaşının avukatı gözaltında.
Bitanecik MeLeGiM...
Mevsimler değişip zaman dursadaGüneş tersten doğsada
Ufacık karınca fili devirsede
Ateşle yangın sönsede
Bu kalp durdukça yerinde, bu sevda sürecek ta ki ben ...
@K!N{BoŞ}
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks