Oğlunu boğdu kızını bıçakladı Cinnet getiren 22 yaşındaki S.K, Anneler Günü’nde 3 aylık oğlunu boğdu, 4 yaşındaki kızını da karnından bıçakladı.
Gözü dönmüş kadın geride "Ben delirdim" yazılı not bıraktı...İzmir'in Yamanlar semtinde anne S.K. (22), 3 aylık oğlunu boğarak öldürürken 4 yaşındaki kızını karnından bıçakla yaraladı. Evde otururken kızı Sümeyra’nın çığlığını duyan baba Arslan K, sesin geldiği kömürlüğe gitti.
Eşi S.K'nın yanındaki kızı Sümeyra’yı kanlı elbisesiyle gören Arslan K, eşine tokat attıktan sonra kızını eve çıkardı. Arslan K, evde de 3 aylık oğlu Mete’nin yatağında öldüğünü gördü. Bu sırada karısının kaçtığını fark eden Arslan K, polisi aradı. Eve gelen ekipler, 3 aylık bebeğin yastıkla boğulduğunu belirledi. Ayrıca anne S.K. tarafından yazıldığı tespit edilen "Ben delirdim, ben öldürdüm. Kimse sorumlu değil" yazılı not ele geçirildi.
SOKAKTA DOLAŞIYORDU
Polis, kısa süre sonra zanlı S.K'yı sokakta dolaşırken yakaladı. Hastanede sağlık kontrolünden geçirilen anne S.K’ya uzmanlar ‘travmada olduğu için ifadesi alınamaz’ raporu hazırladılar. Vücudunda bıçak yaraları bulunan Sümeyra da, hastanede ayakta tedavi edildi. Olayın şokunu üzerinden atamayan inşaat işçisi baba, 5 yıldır evli olduklarını, bugüne kadar karısının psikolojik rahatsızlığı olduğunu fark etmediğini söyledi. Anne S.K.’nın evlenmeden önce ailesi tarafından bir kez psikiyatri servisine götürüldüğü öne sürüldü.
![]()
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks