Sertap Erener de orasini burasini acsaydi oyle dans etseydi o da katlardi eminimKenan Dogulu cinsiyetten bastan kaybediyor
)))))))
Eurovision Hadise'yi katladı Moskova'da düzenlenecek olan Eurovision'da Türkiye adına yarışacak olan Hadise, temsilciliği sayesinde konser fiyatını 5'e katladı.Geçen yıl konser başına 6 bin euro (12 bin TL) alan Hadise, ücretini 30 bin euro'ya (60 bin TL) çıkardı. Yeni fiyatıyla yurtiçi ve yurtdışında konserler veren şarkıcı, böylece yarışmayı paraya çevirmeyi başarmış oldu.
BU ALANDA REKOR KIRDI
Sanatçıların menajerleri, Hadise'nin ücret artışının bu alanda bir rekor olduğunu belirterek, daha önce ne Sertab Erener ne de Kenan Doğulu'nun Eurovision temsilcisi olduktan sonra ücretinin bu şekilde katlanmadığını söyledi.
![]()
Sertap Erener de orasini burasini acsaydi oyle dans etseydi o da katlardi eminimKenan Dogulu cinsiyetten bastan kaybediyor
)))))))
"Ölüm, mümin için hediyedir."
"*Zucht*"
Hadise hadise dendi hep de bana cok itici geliyor muzigi hic tam dinlemedim de : )
ins kazanir diyim genede Tûrkiye yi temsil edicek nede olsa...
Merci casper hic bir konuyuda kacirmiyorsun he: )
Her şeyi alttan alan ALLAH'ıma hamdolsun.
Elzem konu hadise olunca gösüm 1sey görmes
meLek abla sertap erener göbek sallamadan 1.oldu ama dimi?![]()
Sertapla Hadisenin arasinda dunyalar kadar fark var ama dimiSertap zaten sesi mukemmel ve yorumu superdir ? Hadise kalcasi ve gobek sallamasi ile puan topliyabilir, bunu kendisi de biliyor.
Sertap = ses sanatcisi, Hadise = kalca gobek sallayan fasulyeden bir sanatci...
"Ölüm, mümin için hediyedir."
"*Zucht*"
nicin sadecekalca olarak görüyorsunuz anlamadim dogrusu hadisenin seside bence hic fena degil kulaga hos geliyor![]()
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
Melek Abla Sizin Gibi Düsünüyorum Ama Fasulyeden Derken ?(: Sayın Gülce Sizin Yorumunuzdada Biraz Hemsehrilik Sezdim(:
Sert ilklimin Mert Genci 66
"Ayriligin Firaki Düsmeli Sineye,
Dudaklar Küsmeli Kahkahaya Gülmeye!..
Ben Mahkum Olmusum Kirecli Dört Duvara,
Gözyasi Dökme Yusuf Kirli Mektuplara!..
gördüğüm odurki konu hadise olunca yorumcu cok oluyor
saygılar
Her Şeye Rağmen; Ayakta Kalana, Anlayarak Yaşayana
Saygılar...
ee ismi hadise olunca, tabii ki tam bir olay yaratiyor
fazla dinledigim bir tarz degil, ama hos bir sese sahip, güzelde dans ediyor, umarim Türkiye'yi en güzel sekilde temsil eder. Ama tabii ki Sertab'in yeri baska, hem sanatci, hem ses, hem de yorum olarak..
Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın!Mustafa Kemal Atatürk
evet ama konunun sertap erenerle alakasi ne anlamadim?
sertap erener yillarin sanatcisi hadise ise yurtdisinda yetismis bir türk kizi yani 21. yüzyilda yasiyoruz deyip insanlar göbek yada kalca sallayana oy veriyorsa bu hadisenin sucu degil öyle degilmi?![]()
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks