Birdee özürr dileyin dıye kampanya acılmıstı...................................![]()
Türk Bayrağını Ateşe verdiler Türk bayrağını ateşe verdiler
24 Nisan 2009 Cuma 13:59
Bu sene aynı görüntüler tekrarlanmaz diye düşünülüyordu. Ermenistan'la ilişkilerimiz yumuşamaya başlamıştı. Ama değişen bir şey olmadı...
Ermenistan'ın başkenti Erivan'da sözde “Ermeni soykırımı"nı anmak amacıyla tören düzenlendi. Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan ve çok sayıda bakan ile milletvekilinin katıldığı törende, Erivan'daki sözde “Soykırım Anıtı" ziyaret edildi.
TÜRK BAYRAĞI YAKTILAR
24 Nisan sözde soykırım gününü anmak üzere Ermenistan'ın başkenti Erivan'da düzenlenen törenler, milliyetçi Ermenilerin Türkiye aleyhindeki gösterilerine sahne oldu. Göstericiler, Türk bayrağını yaktı; binlerce Ermeni "soykırım anıtı"na koştu.
Türkiye aleyhtarı gösterilerin başını çeken bir Taşnaksütyun üyesi, Erivan ile Ankara arasındaki yakınlaşmayı protesto etmek için bayrak yaktıklarını söyledi.
Taşnaksütyun partisi ise Türk bayrağının yakılmasından gösterilere sızan aşırı milliyetçileri sorumlu tuttu ve parti olarak bayrak yakılmasına karşı olduklarını duyurdu.
..........@#!$%@^@^&!@^&@*!@*@*!@*(............... .
"Ölüm, mümin için hediyedir."
"*Zucht*"
Birdee özürr dileyin dıye kampanya acılmıstı...................................![]()
Ne ozuru ya ne ozuruuuuuu
Canlari hepsininki cehennemeBayragimiza kurban gitsinler
![]()
"*Zucht*"
meLek gelde bunu basbakana devlet buyuklerıne anlat....
Acaba bu haberi görunce ne hisssedecek????
4ay önce özür dileyin dıye kampanya acanlar....
Hatta cok iyi hatırlıyorum GuLCe acmıstı konuyudilemiyoruz diye...
![]()
Bu Olayı Siddetle Kınıyorum Ama Haksız da Degiller.Bende Bir Türk olarak Ermeni Bayragını Yakmak isterim!Ermeniden Ve Yahudiden ASLA Dost Olmaz...Büyük Bir TÜRKiYE icin Türkiyenin Küs Oldugu Devlet Olmamalı.Hükümetin Ermenistan Politiksını Destekliyorum..Sonra Sayın Hayalet Özür Dileme Kampanyasını Neden Basbakana Alet Ediyorsunuz? Hic Anlamıyorum.
Sert ilklimin Mert Genci 66
"Ayriligin Firaki Düsmeli Sineye,
Dudaklar Küsmeli Kahkahaya Gülmeye!..
Ben Mahkum Olmusum Kirecli Dört Duvara,
Gözyasi Dökme Yusuf Kirli Mektuplara!..
Devletin uyguladigi sade stratejik politika. Ama bu stratejiyi acikcasi hic bir sekilde desteklemiyorum !! Ama onlar devlet onlar mecburen bazi konularda farkli dusunmeleri ve farkli adimlar atmalari gerekir.
Gelelim o ozur dileme kampanyasina, dogru palastinanin dedigi gibi basbakanin onunla hic bir alakasi yoktu ki ? O kampanyayi baslatanlar hem bu haberi gorunce ancak gobek atarlar :/
"*Zucht*"
Su baslıga bakın bakalım....
Türk adaleti, Türk milletine küfür etmek için buluşan Ermenicilerin ihanetine `Dur` dedi. Başbakan Tayyip Erdoğan İstanbul 4.İdare Mahkemesi`nin milli kararını yargıya müdahale anlamına gelecek şu kelimelerle eleştirdi: `Özellikle demokratik bir ülkede düşüncenin, fikrin açıklanacağı bir organizasyonda bu şekilde bir kararın alınmasını doğrusu tasvip etmem mümkün değil. Hele hele `daha ileri bir demokrasi, daha özgür bir Türkiye` dediğimiz bir dönemde. Siz bir düşünceyi beğenmeyebilirsiniz, tasvip etmeyebilirsiniz, ama bunun açıklanmasını, bu şekildeki bir engelleme ile giremezsiniz.`
evet ben acmistim o konuyu ama bunun basbakanla cumhur baskaniyla ilgisi yokki olamazda bir grup ermenistandan özürdilemeliyiz demisti karsit grupta özür dilemiyoruz diye kampanya acmisti yani yönetimle ilgisi ne bu tür olaylarin anlamadim bende Palästina nin dedigine katiliyorum verseler amerikan rus israil kürt bayragini bende yakarim hemde düsünmeden
yani normal böyle seyler bu tür olaylarin yönetimle ilgisi yok git al carsidan heryerden istedigin bayragi yak nolacak?
buna devlet ne yapsin millet ne yapsin sadece kiskirtici olaylar bunlar aldanmasin kimse yem atiliyorsa ortaya kimse o yemi kapmak zorunda degilki...
yukardaki resme dikkatli bakin yakanlar cocuklar dikkatinizi cektimi? olayin tek aci yani bu cocuklarin kullanilmasi...
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
Arkadaslar basbakanla cumhurbaskanıyla ilgisi yok dıyorsunuzda kimle alakası var ozaman?ermeniler milletimize kufur edıyor olay yargıya tasınıyor basbakan hopp hakım bey dur dıyor.....bayragı yakan cocuk veya yetıskın ne farkeder yakıldıktan sonra?
Herkesın olaylara bakıs acısı farklı....Bu ülkeyi yöneten kim?basbakan cumhurbaskanı degilmi?
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks