sesi ile kazanicak degildi ya tabiki gobegi ve kalcasi ile puanlari ancak toplar..
ah ah nerde o eski eurovizyon sarki yarismalari.. artik resmen komediye dondu...
"O göbek ile 12 puan garanti!!!" Göbeğini titretmesi Güney ülkelerinden 12 puan, popo ve kalça kıvırması da Orta Avrupa ülkelerinden 12 tam puanı alır. Bu sözler kime ait?
1975'den bu yana Eurovision Şarkı Yarışmaları'nı sunan Bülent Özveren 'Orada Neler Oluyor'da Hadise'nin durumunu değerlendirdi. Bülent Özveren "Hadise ilk 5'e kalır. Sesi, şarkısı, şovu ve vücudu güzel. Göbeğini titretmesi Güney ülkelerinden 12 puan, popo ve kalça kıvırması da Orta Avrupa ülkelerinden 12 tam puanı alır. 24 puan kesin cepte. Bir tek kıyafetini beğenmedim. Blue-jean ve beyaz tişörtü değiştirmeli. Ama göbeği açık kalmalı. O göbek ve kalça bize kazandıracak" dedi. Bülent Özveren "Ajda Pekkan 'Petrol' şarkısıyla bugün katılsaydı birinci olacağını iddia etti. Ne diyorsunuz?" sorusuna şu cevabı verdi; İmkânsız. Ajda hoş kadın, ama fazla iyimser konuşmuş. Eurovision artık Hadise gibi genç kızların işi. Yalnızca şarkı-yorum değil, dans ve şov da yarışıyor.
![]()
sesi ile kazanicak degildi ya tabiki gobegi ve kalcasi ile puanlari ancak toplar..
ah ah nerde o eski eurovizyon sarki yarismalari.. artik resmen komediye dondu...
"Ölüm, mümin için hediyedir."
"*Zucht*"
meLek abla sana inanamıyorum hadise birtane behh![]()
gobegi kalcasini titretmesi ve acik sacik giyinmesi olmasaydida oyle dermiydin acaba cok merak ediyorum))))) Bulent beyin anliyamadigi noktada eurovizyon sarki yarismasi eskiden daha seviyeli ve klas sekilde idi, ucuz vucut gosteris ve vucut titretme yarismasi degil....
hadise belki kendi alaninda kalmasi gerekir o da entertainment, boyle yarismalar degil :PpPpPp
"*Zucht*"
Hadise böyle güsel sonucta biz onu böyle tanıdık hem senın hemserın laf etme![]()
yo nerden hemserim oluyocigs boyle insanlardan dolayi eurovizyonu boykotlicam artik :PpPp
"*Zucht*"
meLek abla ben hadiseye asıgım bikerem benım hatrıma ses etme bari![]()
aha temem o zamanhadise iyidir ya iyii
yine butun smsleri yarismada hadise icin yollicam
![]()
"*Zucht*"
Bende simdiden kontur stoklarına basladım tskler meLek ablam![]()
rica canemnede olsa mustakbel gelinimiz olacaksa
![]()
"*Zucht*"
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks