Acun Ilıcalı'ya ölüm tehdidi! Ilıcalı canlı yayında neler açıkladı?
Kanaltürk'te Yüksel Aytuğ'un programına katılan Acun Ilıcalı ölümle tehdit edildiğini bakın nasıl açıkladı.
Acun Ilıcalı programda Yüksel Aytuğ'la anısını şöyle paylaştı:
" Bir gün Yüksel'le telefonda sohbet ederken, diğer telefondan benimle görüşmek isteyen birinin olduğunu söylediler. Aldım telefonu, adam beni ölümle tehdit ediyor. Ciddiye almadım, Yüksel sordu, 'Ne oluyor, kimdi? diye
'Hiç, adamın biri ölümle tehdit ediyor' dedim. Önemsemedim, üstünde durmadık. İlerleyen günlerde tehditler devam etti, savcılığa başvurdum. Ortaya çıktı ki adam, cinayetten hüküm giymiş ve hapishaneden yeni çıkmış. Teknik takip, telefon dinleme, her tür güvenlik önlemi alınmış vaziyette. Emniyet mensupları çok titiz bir çalışma yürütüyor, en ufak bir bilginin bile sızmaması gerekirken bir sabah uyandım ve gazetede bir manşet gördüm: 'Acun Ilıcalı ölüm tehdidi alıyor.' Haberde de Yüksel Aytuğ'un imzası. Bu durumdan çıkardığım ders ise; 'Bir gazetecini yanında konuştuklarına dikkat et' oldu. Yüksel Aytuğ ise "Adli ve teknik takip yapıldığını bilsem, yazar mıydım hiç?" diyerek, kendini savundu ve ekledi: "Yine de siz gazetecilerle konuşurken onların haberci olduklarını asla aklınızdan çıkarmayın..."
![]()
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks