MuHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHa
Burasi Türkiye Abi Bişey Diyemiyorum...
İnekle ilişkiye girerken yakalandı 18 Mart 2008
SAMSUN’un Bafra İlçesi’nde psikolojik sorunları olduğu belirtilen 28 yaşındaki Ramazan D., cinsel ilişkiye girdiği ineğin sahibi 44 yaşındaki Mustafa K. tarafından yakalanarak polise teslim edildi
Olay dün gece yarısı meydana geldi. Psikolojik sorunları olduğu belirtilen işsiz ve bekar olan Ramazan D., Mustafa K.’ya ait ahıra gizlice girerek içerdeki ineğe cinsel saldırıda bulundu. İneğin sürekli bağırması üzerine ahıra giden Mustafa K., Ramazan D.’yi inekle cinsel ilişkiye girdiği sırada suçüstü yakalayarak polise teslim etti. Polis tarafından gözaltına alınan Ramazan D.’nin alınan ifadesinde “Hayvanları çok severim, ahırda bulunan ineği sadece seviyordum. Yanlış anlaşıldım” dedi. Ramazan D.'nin bugün adliyeye sevk edileceği belirtildi.
MuHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHa
Burasi Türkiye Abi Bişey Diyemiyorum...
ee pess yaniiiii ..ne insanalr var ya su dunyada allah akil fikir versin herkese ne diyimki .....
kiz kytliyimi var su dunyada acaba
:
"hani derler ya insanlari tanidikca hayvanlari sever oldum boyle bisey olsa gerek"
s£n Gittin YanLiz KaLdim...YanLizLiktaN Korkmuyorumda Ya CaNiM £LL£RiNi TuTmak ist£rs£...
HaHaHaHaHaHaHaHaHa etraf zapuk dolu Samsunlulara artık dikkat etmek lazım![]()
Bitanecik MeLeGiM...
Mevsimler değişip zaman dursadaGüneş tersten doğsada
Ufacık karınca fili devirsede
Ateşle yangın sönsede
Bu kalp durdukça yerinde, bu sevda sürecek ta ki ben ...
@K!N{BoŞ}
Kiyame alametleri tovbe yarabbimm
|^ beN hayaTı çevRimdıŞı yaşıyoRum seN beNi engeLLesen ne oLur !!
cussssssssssss diyorum baskada birsey demiyorum
~Ben ISTEMEDiM~
Ben Istemedim Bu Ayriligi..
Ben Istemedim Bu Son Gidisi...
Ben Istemedim Bu Yaslari...
Ben Istemedim Bu Yanlizligi..
Ben Istemedim,
Ben Istemedim , Senden Ayri Kalmayi...
SeVGi , eMeK iSTeR !
eMeK , FeDaKaRLiK !
FeDaKaRLiK , YüReK !
YüReK iSe iNSaNDa oLuR . . .!!!
Cinsi SapKinLik sadece türkiyede oLmuyorki. Dünyanin Heryerinde var. igrencLikten baska bisey degiL...
Yahuahuahauahuahauahuahahaua sadece gulup geciyom
bole insanlara Rabbim hidayet etsin..
Suskunluğum AsaLetimdendir.Her Lafa verecek cevabım var.Ama bir Lafa bakarım, Lafmı diye. Birde söyLeyene bakarım Adammı diye
yuh yanii.. pess. dünyanın sonu geldi daha neler duyucaz..
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks