Beyaz ve Saba Tümer'in programlarına gelen konuklarla ilgili sohbetleri ekran başındakileri de bir hayli güldürdü.
CNNTURk'te Beyazıt Öztürk ve Meral Okay'ın programına konuk olan Saba Tümer, dizilerin devam ediyor olmasından yana pek mutlu.

Haberturk ekranlarında hafta içi her gece program yapan Saba Tümer ve Beyaz, programlarına konuk bulma sıkıntılarını dile getirdiler. Beyaz, Tümer'e "Konuk bulmakta güçlük çekiyor musun? Müzik piyasası tepe taklak oldu gidiyor. Kimse albüm çıkartmıyor. Allahtan sinema sektörü biraz hareketlendi, oradan geliyor. Televizyon dizilerinden biraz konuk falan geliyor" dedi.

Saba Tümer de Beyaz'ı onaylayarak "Allahtan diziler devam ediyor" diyerek konuk sıkıntısını dizilerde oynayan oyuncularla giderdiğine vurgu yaptı.

Beyaz, Saba Tümer'in meşhur kahkahasına da dikkat çekerek "Gecenin o saatinde o kahkahanla, o gülüşünle, gelen konuğu da şey haline getirebiliyorsun, yani anlatmayacağı varsa da anlatıyor, konuşmayacağı varsa konuşuyor. Sen gülmeye başlayınca, karşı tarafın da nasıl yükseldiğini görüyorum" dedi.

BİR ANDA KENDİMİ KAPTIRIYORUM

Söze giren Meral Okay da "O İzmirli eda var ya o eda bir şekilde söyletiyor" dedi. Beyaz da bu sözler üzerine "İşte ben onu söyleyemedim. Biraz da hafiften bunu kullanıyorsun değil mi? Vücut dilini. Vücut dili karşındakini döküyor" dedi. Bu konuşmalar sırasında yine kahkahalarla gülen Saba Tümer, "Ben onun farkında değilim. Bir anda kendimi kaptırıyorum. Yönetmen Hüseyin kulağımdan bir şey söylüyor, maillere bak diyor, onlara bakıyorum, o arada önümdeki sorulara bakmaya çalışıyorum... Bazen sökülmüyorlar da amanın Allahım!" diyerek ketum konuklarla olan zorlu anlarını paylaştı.

O KAHKAHA, TOPARLAMA KAHKAHASI!

Bazı yayınlarda ağzından çıkacak kelimeleri tutmak için zorlandığını ifade eden Tümer, "Bazen geliyor şurama (ağzını gösteriyor) zor tutuyorum. Kahkaha mahkaha toparlıyorum" dedi. Beyaz da "O kahkahaların bir bölümü de toparlama kahkahası. Gülerken düşünüyor" diyerek Saba Tümer'e laf attı.

Saba Tümer, "Hem gülüyorum, hem düşünüyorum" diye yanıtını verdi.