26 yaşındaki oğlunu kaybeden müzisyen Burhan Şeşen, bir çok sanatçının destek vereceği konserle Serhan'ın doğumgününü kutlayacak.Dokunmadan sevmeyi oğlumun ölümüyle öğrendim" diyen Burhan Şeşen, 26 yaşında hayata gözlerini yuman oğlu Serhan Şeşen'in doğumgününü büyük bir konserle kutlamaya hazırlanıyor.
27 Şubat'ta Bostancı Gösteri Merkezi'nde yapılacak olan konsere Zuhal Olcay, Leman Sam, Yavuz Bingöl, Aylin Aslım, Demet Sağıroğlu, Erol Evgin, Ezginin Günlüğü, Feridun Düzağaç, Grup Gündoğarken, Kenan Doğulu, Nil Karaibrahimgil, Timur Selçuk, Yalın, Yaşar, Vedat Sakman, Bülent Ortaçgil, Moğollar, Sezen Aksu, Mor ve Ötesi, Levent Yüksel gibi sanatçılar katılacak.
Serhan Şeşen adına 'Müzik, Felsefe ve Yaşama Saygı' isimli bir dernek kurduklarını anlatan Burhan Şeşen, bu organizasyon elde edilecek gelirin de hayırlı işlere kullanılacağını ifade etti. Müzikle çok ilgilenen ve Galatasaray Üniversitesi'nde Felsefe masterı yapan oğlunun yaşama duyulan saygısızlık nedeniyle hayatını kaybettiğini söyleyen Burhan Şeşen, derneğin adındaki anlamı da açıklamış oldu.
Kanal D'de Esra Ceyhan'ın programına katılan Burhan Şeşen "Dernek binasını çok yaşayan bir yer yapacağız. Serhan adına her yıl bir felsefe kitabı çevireceğiz. Çünkü Serhan çok felsefe okurdu. Benim en yakın dostum, sırdaşımdı. Bundan sonra böyle yaşamaya alışacağız. O acı yerini hüzne bıraktı. Ama bu hüzün ona kavuşana kadar sürecek. Ben ve Serhan'ı sevenler bu acıya alışacağız" diye konuştu.
Bu arada, Burhan Şeşen ve oğlunun yıllar önce çekilmiş görüntülerinin ekrana geldiği programda Esra Ceyhan da gözyaşlarına hakim olamadı.
![]()
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks