pkk li iste ne olsun her b*** yapar. walla cok cok cok acidim kiz icin yaserf**** yaaaaaa allah kizin anasina babasina yardim etsinn
Kardelen'in katili pkk militanı Almanya'nın Paderborn kentinde tecavüze uğradıktan sonra öldürülen 8 yaşındaki Türk kızı Kardelen'in katil zanlısı ile ilgili yeni bilgiler çıkmaya devam ediyor. Alman basını Türk kızına tecavüz ettikten sonra öldürenin yine bir Türk olduğunu vurgulamaya devam ederken, CİHAN'a açıklamalarda bulunan ve adının açıklanmasını istemeyen bir Türk diplomat, çarpıcı iddialarda bulundu.
Paderborn polisinin katil zanlısı olarak belirlediği Ali K.'nın Alman basının işlediği gibi Aydın'lı bir Türk olmadığını kaydeden Türk diplomat, "Ali K., Tunceli nüfusuna kayıtlı. Daha sonra Aydın'a taşınmışlar. PKK'lı olan Ali K., 2001 yılında Türkiye'de baskı gördüğünü iddia ederek Almanya'ya iltica etmiş bir kişi. Bunlar Türk olmadıkları için Türkiye'nin kendilerine zülum yaptığını iddia ediyor. Almanya'da bunu kabul ederek bu tür insanlara burada sığınma hakkı veriyor, besliyor, barındırıyor. Onlar suç işleyince ise Türk olarak lanse ediliyorlar" dedi. Türk diplomat ayrıca Almanya'nın mağdur diye maddi destekle beslediği zanlı Ali K.'nın Almanya'da yaşadığı dönemde PKK için para topladığını sözlerine ekledi. Öte yandan Alman polisi, zanlı Ali K.'nın, cinayetten sonra iki gün saklayan ve Köln-Bonn havalimanına getirerek onu yolcu eden iki arkadaşının peşinde. Alman Westdeutschen Allgemeinen Zeitung gazetesi 29 yaşındaki zanlının eylemden sonra uçakla İzmir'e kaçtığını satırlarına taşıdı. Buna göre zanlı Ali K.'nın Herne'den arkadaşları söz konusu gazeteye, Ali K.'nın cinayetten iki gün sonra Köln-Bonn Havaalanına arabayla götürdüklerini, ancak cinayetle alakası olduğunu bilmediklerini ifade etti. Ancak polis sözcüsü bu haberdeki bilgileri onaylamak istemeyerek bilgilerin önce irdelenmesi gerektiğini dile getirdi.
pkk li iste ne olsun her b*** yapar. walla cok cok cok acidim kiz icin yaserf**** yaaaaaa allah kizin anasina babasina yardim etsinn
Konu TUGBA tarafından (06.02.09 Saat 17:56 ) değiştirilmiştir.
Biz seni görmeden sevdik, ya resulallah !![]()
Bunların insanlıkla alakası yok leylaa![]()
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks