Tr ye donusu bayramgibi idi sahsen orda olmak istedim birden : )
Tesekkurler ...
Erdoğan Davos'u böyle terk etti VİDEO
http://www.haber7.com/haber/20090130...etti-VIDEO.php
Davos'a Erdoğan'ın resti damga vurdu. Peres'le Filistin sorunu tartışan Erdoğan Peres'i sert bir dille eleştirdi. İşte Erdoğan'ın sözleri ve terk ediş anı
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Davos'ta Dünya Ekonomik Forumu kapsamında gerçekleştirilen ''Gazze Orta Doğu'da Barış Modeli'' oturumunda, İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres'in eleştirilerini yanıtlarken panel yöneticisinin sürenin bittiğini gerekçe göstererek konuşmasını kesmesi üzerine bundan sonra Davos toplantılarına katılmayacağını açıklayarak salondan ayrıldı.
Davos'ta Dünya Ekonomik Formu'na katılan Başbakan Erdoğan, İsrail Cumhurbaşkanı Peres'i, Filistin'e orantısız güç kullanmakla suçladı, Peres yüksek sesle, Erdoğan'a haklı olduklarını iddiasını dile getirdi.
İŞTE ERDOĞAN'IN KONUŞMASI
Dünya Ekonomik Forumu kapsamında düzenlenen ''Gazze Orta Doğu'da Barış Modeli'' oturumuna katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres'in 25 dakika, kendisinin ise 12 dakika konuşturulduğunu'' belirterek, ''Bu kadar önemli bir konuyu görüşeceğimiz bir yerde kalkıp da bunu yarım saat, 35 dakikaya sıkıştıramazsınız. Bundan sonra da Davos'a katılmam'' dedi.
Erdoğan, Davos'ta Dünya Ekonomik Forumu kapsamında gerçekleştirilen ''Gazze Orta Doğu'da Barış Modeli'' oturumunda, İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres'in eleştirilerini yanıtlarken panel yöneticisinin sürenin bittiğini gerekçe göstererek konuşmasını kesmesi üzerine, ''Davos'a bir daha katılmam'' diyerek salondan ayrıldı.
Başbakan Erdoğan, çıkışta gazetecilerin soruları üzerine şunları söyledi:
''Burada herkese aynı dakikayı verirler ona saygıyı duyarım, ama herkese aynı dakikayı vermedikleri zaman ona saygı duymam. Nitekim burada aynı dakikayı vermemişlerdir. Gördüğünüz gibi Şimon Peres'i 25 dakika konuşturmuşlardır, 12 dakika bizi konuşturmuşlardır. Bundan sonra da söz kesmek üzerine bina edilmiş bir anlayış. Bu kadar önemli bir konuyu görüşeceğimiz bir yerde kalkıp da bunu yarım saat, 35 dakikaya sıkıştıramazsınız. Bundan sonra da Davos'a katılmam.''
Bir gazetecinin İsrail Cumhurbaşkanı Peres'in ''bağırarak konuştuğunu'' söylemesi üzerine Erdoğan, ''O da suçluluk psikolojisinin bir gereği. Suçlu olan bağırır. Suçun yoksa niçin bağırıyorsun'' değerlendirmesinde bulundu.
HABER 7
Sert ilklimin Mert Genci 66
"Ayriligin Firaki Düsmeli Sineye,
Dudaklar Küsmeli Kahkahaya Gülmeye!..
Ben Mahkum Olmusum Kirecli Dört Duvara,
Gözyasi Dökme Yusuf Kirli Mektuplara!..
Tr ye donusu bayramgibi idi sahsen orda olmak istedim birden : )
Tesekkurler ...
Her şeyi alttan alan ALLAH'ıma hamdolsun.
Dün gördügüm zaman işte bu dedım alakam yok kendısıyle ama takdır ettım kendısını....
cvplarını verdı...
Evet Arkadaslar.. Kimimiz Takdir Ettik Kimimiz OnuR Duyduk.. Kimimiz Grurlandık.. Ve Gerçekten Çok Önemli Bi Zirvede Cesaret İsteyen Bişeye Kalkişti.. Konferansi Terk etti.. Bununda İki Yankisi Olurdu Birisi Dışlama Hör Görme.. Ötekisi SayGı.. Alkiş.. Tebrık.. Rabbim'e Şükürler Olsun Ki Bize Mutluluqu Sevinci Heyecanı Yasatti..Ve Yasatan Basbakan'ada SaYGI & SEVGİLERİMİ SUNARIM.. Ben Dün O Kareleri İzlerken Yurda Dönüşünü Gördüğümde Milletin O Sloganı O Tezahüratlarini Gördüğümde Açık Konusmak Gerekirse '' Kendimi Tutamadım'' Gözlerimde Derinn Bi Buğulanma Hissettim Sonrasi İse..
Ne Desek Azdir Arkadaslar.. Ve Son Olarak Şunu Eklicem.. Basbakanımız'ın Bizi Dik Bi ŞEkilde Temsil Ettiği İçin Kendisine TEsekkür Ediyorum Şahsım Adına..
Tskler
KAHROLSUN PKK
Akpli Değilim Oyda Vermedim...Ama Her zaman Söylüyorum Bu Benim Doğruları Alkışlamama Engel Olamaz....Trde Değil Dünyada Kimsenin Yapamayacagı Birş İş Yapmıstır Sayın Basbakanımız Tebrikler
Sert ilklimin Mert Genci 66
"Ayriligin Firaki Düsmeli Sineye,
Dudaklar Küsmeli Kahkahaya Gülmeye!..
Ben Mahkum Olmusum Kirecli Dört Duvara,
Gözyasi Dökme Yusuf Kirli Mektuplara!..
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks