Nedense bu programi bi turlu sevemedim
Paylasim icin tesekkurler casper
Olacak O Kadar` başlıyor!!! Peki ne zaman ve hangi kanalda? Levent Kırca, bir döneme damgasını vuran `Olacak O Kadar` programı ile ekrana dönüyor.Fox TV`de yayınlanacak olan `Olacak O Kadar` programının yeni bölümlerinden önce eski bölümlerinin tekrarı yayınlanıyor.
CNNTÜRK`te Cengiz Semercioğlu`nun sunduğu `Full Ekran` programının konuğu olan Levent Kırca, programda siyasi espriler de yapacağını belirtti.
Cumhurbaşkanı ve Başbakan`da siyasi esprilerinin yapılması konusunda bir hassasiyet olduğu değerlendirmesinde bulunan Kırca, "Yapacağım. Vallaha kusura bakmasınlar" diye konuştu.
Fox TV ile prensip olarak anlaştıklarını, ancak henüz imza atmadıklarını belirten Levent Kırca, programın Mart ayında başlayacağına değindi.
`Olacak O Kadar` programının tekrarlarının iyi sonuç verdiğini ve çift haneli shareleri bulduğunu vurgulayan Levent Kırca, geçmişte yaptığı esprilere bakıldığı zaman, bugün de ancak onların yapılabileceğini, çünkü o günden bugüne bir şeylerin değişmediğini anlattı.
Nedense bu programi bi turlu sevemedim
Paylasim icin tesekkurler casper
"BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE"AsLa BiriLerinin Umudunu Kirma,
BeLkide Sahip oLduklari Tek Sey O'dur.
Hem Maliyeti Ucuzdur
Hem De Değerine Paha Biçilmez...
Kötümser yanlız tüneli görür,
Iyimser tünelin sonundaki ışığı görür,
Gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür.
Ferd@ abla ben kucukken cok severdım hatta şimdi bile izleemeyi düşünüyorum![]()
Benim Severek Izledigim Programlardandir...
Lakin Yeni Versiyonu Eskiye Gore Ayni Tadi Veremiyor...
Selametle...
Istisna Bensem,Kaideyi Bozarim...
Ne Kadar Dayanırsan Atese O Kadar Gunah Isle
Sukut Altinsa Sapini Gumusle...
Beni Tanimiyorsunuz Ahkam Kesmeyin...
Arkaniza Golge,Icinize Korku...
Mezariniza Konu Olurum...
Cehaletinin Alameti Dilinin Felaketidir...
Filo izlemeden karar verme bence hiç eskımeyen sanatcılar....![]()
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks