Hiç sasirmadim.. Amerika'da Avrupa gibi sadece kendi cikarlarini düsünüyor ve iki tarafinda amaci ayni, dünyanin kendilerinden olmayan bir kismini yok etmek.
Obama Gazze de hala sessiz.... Obama Gazze'de hala sessiz!Sözde Ermeni soykırımından kutuplarda eriyen buzlara kadar her konuda konuşan Barack Obama, Gazze'deki katliama karşı suskunluğunu koruyor
ABD'nin 20 Ocak'ta göreve başlayacak olan yeni Başkanı Barack Obama, İsrail'in Gazze'de başlattığı ve 10 gündür devam eden saldırılara ilişkin hala bir açıklama yapmadı. ABD'nin politikalarında büyük değişiklikler yapması beklenen ve seçimi kazanması bütün dünyada umutla karşılanan Obama'nın, İsrail'in Gazze operasyonunu sürdüğü sırada golf oynaması kendisine güvenenlerde hayal kırıklığına neden oldu.
Hindistan'ın Bombay kentinde meydana gelen saldırılara tepki gösteren ve saldırganları kınayan Obama'nın Filistin'e karşı bozmadığı sessizliği, Arap dünyasında kızgınlıkla karşılanıyor. Seçimde umut ve değişim vaad eden Obama, George Bush'tan farklı bir politika izlemesini bekleyenlerin umutlarını azaltıyor.
Hiç sasirmadim.. Amerika'da Avrupa gibi sadece kendi cikarlarini düsünüyor ve iki tarafinda amaci ayni, dünyanin kendilerinden olmayan bir kismini yok etmek.
Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın!Mustafa Kemal Atatürk
Şimdi Bir Kınama Yaptı..israil Askerleri BM lerin Bir Okulunu Vurunca...Gazze V israilde Sivil Can Kaybı Benim için Derin Endişe Kaynağıdır Dedi...Ve Başkanlığı Devranlıktan Sonra 20 Ocaktan itibaren Söyleyecek Çok Şeyinin oldugunu Söyledi..Doğrusu Ben Ümit Varım Obomaya Karşı..
Sert ilklimin Mert Genci 66
"Ayriligin Firaki Düsmeli Sineye,
Dudaklar Küsmeli Kahkahaya Gülmeye!..
Ben Mahkum Olmusum Kirecli Dört Duvara,
Gözyasi Dökme Yusuf Kirli Mektuplara!..
Bende obamadan yana hala ümit yok dedıgım gibi gelen gideni aratır...
herkes kendı cebının derdınde...
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks