Tatlıses yağmurlu havada dışarı çıkmasın çünkü...
Aykut IŞIKLAR yazdı...

‘Yorum’lu magazin haberleri’

Cemal Gülas ünlü bir doğa fotoğrafçısıdır. TV'lere belgesel de çeker. Rize dağlarındaki ağaç evinde 'ayı'ları ile birlikte yaşar. Günlük yaşamını anlatan birkaç TV röportajı izledim. Kıskanmadım dersem yalan olur. Hele o ayılar ile boğuşurken.

Doğayı özellikle yeşili sevenler için müthiş bir yaşam biçimi... Doğayı bu kadar çok seven Cemal Gülas, geçen hafta hakim karşısında idi. Ve duruşma sonunda resmen hapis cezası aldı. Suçu ne bilir musunuz?

Amcasını dövmek. Öz amcasına kafa atıp burnunu kırmış. Bu adam benim için doğa değil iyi bir savaş muhabiri... Hiçbir işine objektif bakamam.

Politikaya atılan Nihat Doğan geçen gün Habertürk TV'de konuk idi. Programın sunucusu Saba Tümer'in sorularına çok samimi ve cesur yanıtlar verdi. Konu bir ara döndü dolaştı İbrahim Tatlıses'e geldi. Bakın ne dedi 'Yıllardır bütün yetenekli gençlerin önünü kesti.

60 yaşına geldi artık bıraksın bu işleri. Tatlıses'e bir tavsiyem var, yağmurlu havalarda sokakta dolaşmasın. Saçına sürdüğü boyalar akacak'. Bari Tatlıses'in boya markasını ve numarasını da verseydi de topluma faydalı bir politikacı şimdiden olsaydı.

Beşiktaş'ın karizmatik taraftarları yani Çarşı Grubu, federasyonu protesto etmek için düşünmüş, düşünmüş...

Sonunda şöyle bir yöntem bulmuş. Galatasaray maçı başlamadan önce tam 'Ulusal marşımız' söylenirken sahaya ayakkabı atmak...

Ama tribündeki çoğunluk bu karara uymayınca... Proje hayal kalmış. Bu kış günü, tribünde kim tek ayakkabı ile kalır?

Hem Ulusal Marşımızı ne olursa olsun, kimse sabote edemez. Değil bölmek, esas duruşunu bozmak bile...

Çarşı Grubu'nun liderleri bu konularda daha da hassas olmalı. Hele şu günlerde. Öyle değil mi Alen Bey?

Menajer ve organizatör Erkan Özerman'ın ülkemize kazandırdığı son şöhretlerden biri olan Kıvanç Tatlıtuğ geçen hafta (ne hikmetse taaaa Kemerburgaz'da) bir kafeteryada Meltem Cumbul ile oturken yakalandı. Ama ne konuştukları devlet sırrı olarak kaldı.

Kimine göre Cumbul'un bir dedikodudan kurtulması için düzenlenen bir mizansen idi. Kıvanç efendi, Meltem Cumbul'un sevgilisi olarak gösterildi. Böylece gerçek sevgili saklandı. Veya daha önce yazılıp- çizilen yönetmen Yavuz Tuğrul unutulmak istendi.

Güya Kıvanç efendi bu fotoğrafta konu mankeni olmak için iyi de para almış. Belki Yavuz'un filminde Şener Şen ile oynayacak? Fotoğrafı çeken acar muhabirin ne kadar kazandığını ise bilemiyorum.

Ancak bu tarihi yakalanmanın sonrası daha ilginç...

Çünkü ilk konuşan Kıvanç efendinin eski sevgili Dünya Güzeli Azra Akın oldu. 'Aaaa öyle mi? Ama nasıl olur. Meltem Cumbul, Kıvanç'tan çok büyük' dedi. Kıvanç Efendi 25, Cumbul Hanım ise 38 yaşında...

Oyunculukta en büyük projelerde başrol oynamasına hatta bir ara Üniversal Firması'nı bile arkasına almasına rağmen bir şey olamayan Meltem Cumbul, yönetmen olmaya karar vermiş. Demek telefona çekilecek bir film.

Genç sevgili modasına Nükhet Duru da uydu. Dedikodu vardı ama el ele hiç yakalanmamıştı. Genç sevgili ile Nişantaşı'nda görülünce...

Ne kaçtı ne paparazilere söylendi. Aslanlar gibi güle güle yürüdü. Devamı az sonra yani yarın...