58 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin adamı olan Amerikalı yatırımcı Warren Buffet'ın torunu Nicole Buffet, kulübede yaşıyor, sağlık sigortası bile yok. Ama "Dedem her zaman ’Parayı insan kendi kazanmalı’ der" diyor ve kendi parasını kazanmaya çalışıyor.

2008'de 58 milyar dolarlık servetiyle Microsoft'un sahibi Bill gates'i geçerek "Dünyanın en zengin adamı" olan Amerikalı yatırımcı Warren Buffet’in kulübede yaşayan torunu Nicole “Dedem her zaman ’Parayı insan kendi kazanmalı’ der. Belki de haklıdır” diyor.
Torun Nicole Buffet, iki yıl önce bir belgeselde “dünyadaki fakir ve zengin insanlar arasındaki uçurumu” anlattı.

Warren Buffet kızı aileden "aforoz" etti

32 yaşındaki ressam torun Buffet, zenginlikle ilgili düşüncelerini Oprah Winfrey’in programına çıkarak “Keşke o kadar parayla başkaları için neler yapılabileceğini bilseydim. Bilmiyorum ve kendimi dışlanmış hissediyorum” dedi.

Bunun ardından 58 milyar dolarlık bir servete sahip olan yatırımcı Warren Buffet, aykırı ve bohem düşünceleriyle, tüm ülkenin dikkatini her zaman basından uzak bir yaşam sürmeye özen gösteren aileye çektiği gerekçesiyle genç kızı aileden “aforoz” etti.

Aslında evlatlık