Bu özür isini nasil akillarindan bile geçiriyorlar anlayamiyorum acikcasi.. ya Türkiye'nin verdigi onca kayip? Ben bunu, o kadar kaybettigimiz kisiye ve sevdiklerine, dahasi Türkiye halkina haksizlik ve saygisizlik olarak görüyorum.
Özür tartısmasına Genelkurmay da Katıldı.... Bazı yazarlar tarafından başlatılan 'Ermenilerden özür diliyorum' kampanyası tartışmasına Başbakan Tayyip Erdoğan'dan sonra Genelkurmay da katıldı.
Görüşlerini açıklayan kurum, 'Ermenilerden özür diliyorum' çıkışını 'olumsuz sonuçlar doğuracak' çalışma olarak nitelendirdi. Haftalık basın toplantısında konuşan İletişim Dai-re Başkanı Tuğgeneral Metin Gürak, TSK'nın kampanya ile ilgili görüşlerini şu sözlerle açıkladı: "Bizim burada görüşümüz, yapılanları kesinlikle doğru bulmuyoruz. Özür dileme, yanlış olduğu kadar zarar verici sonuçlar da doğurabilecek bir davranıştır."
Bu özür isini nasil akillarindan bile geçiriyorlar anlayamiyorum acikcasi.. ya Türkiye'nin verdigi onca kayip? Ben bunu, o kadar kaybettigimiz kisiye ve sevdiklerine, dahasi Türkiye halkina haksizlik ve saygisizlik olarak görüyorum.
Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın!Mustafa Kemal Atatürk
Gunes abla maksat gundemı degıstırmek.........dedıgın gibi ya bizim kayıplarımız bızden kım özür dileyecek ?hiç kımse!!!
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks