Allah Acil Sifalar Versin Ya cok Seviyorum Bu Adami
Nejat Uygur hastaneye kaldırıldı Kemal Uygur: "Babam, içindeki sıkıntıları kusarak atmış"
14.03.2008 23:49 Ünlü tiyatro oyuncusu Nejat Uygur akşam saatlerinde aşırı kusma şikayeti ile hastaneye kaldırıldı. Cağlayan'da bulunan Florence Nightingale Hastanesi'ne akşam 18.00 sularında kusma nedeniyle getirilen Uygur'un durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Hastane kapısında bekleyen Nejat Uygur'un oğlu Kemal Uygur, babasının durumu hakkında gazetecilere bilgi verdi. Kemal Uygur, babalarının espri yapmaya devam ettiğini ve kusma nedeniyle hastaneye getirdiklerini söyledi.
Nejat Uygur'un yeni bir tiyatro oyunu üzerinde çalıştığını da belirten Kemal Uygur, "Babam, içindeki sıkıntıları kusarak atmış, korkulacak bir şey yok, yarın ya da daha sonraki gün taburcu olur" dedi.
CİHAN
Allah Acil Sifalar Versin Ya cok Seviyorum Bu Adami
Hayat Mucizelerle Dolu Bir Cizgi !!!Ve Bu Cizgideki En Büyük Mucizemsin ...
♥ i Love you ALemim ♥
Allah acil sifalar versin,Tüm hasta Olup yatanlara,Allah yardim etsin.BUrdan nejat uygurada sagLikli gunler dilerim..
SaygiLar
gecmiş olsun... gercektyen cok degerli bir tiyatrocu oyuncu![]()
Allah acil şifalar versin..türkiyenin bence en iyi tiyatro ve komedi ustası diyebilirim..cem yılmaz belden aşağı espiriler yapacağına biraz nejat uyguru örnek alsında tam anlamıyla komedyen olsun..belden aşağı bende espiri yapsam bende komedyen olurum demekki))))
Geçmiş olsun adam sahnenin tam hakkını veriyor gerçekten inşallah bşy olmaz
Bitanecik MeLeGiM...
Mevsimler değişip zaman dursadaGüneş tersten doğsada
Ufacık karınca fili devirsede
Ateşle yangın sönsede
Bu kalp durdukça yerinde, bu sevda sürecek ta ki ben ...
@K!N{BoŞ}
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks