ayyy Off yazik oldu sevkete Simdi baskasi Gelse onUn yerine Okadar tadi tuzu kalmaz o dizinin paylasim icin tskler![]()
Sevket'e neolacak? Caner Kurtaran'ın diziden ayrılmasına yapım şirketinden açıklama geldi.
Caner Kurtaran’ın Yaprak Dökümü dizisinden ayrılmasıyla ilgili, dizinin yapım şirketi Ay Yapım’dan yapılan açıklama geldi. Kanal D ekranlarında 3 sezondur devam eden ve yayınlandığı günden bu yana geniş bir izleyici kitlesine ulaşan 'Yaprak Dökümü' dizisinde Şevket karakteriyle yer alan oyuncu Caner Kurtaran, diziden ayrılıyor. Dizinin giderek yoğunlaşan set programı ve çalışma temposuna uyum sağlayamayan sanatçı dizideki rolünü önümüzdeki bölümlerde başka bir meslektaşına devrediyor.
Caner Kurtaran'a ekibimize kattığı değer ve Şevket karakteri ile sergilediği başarılı oyunculuğu için teşekkür ediyor, kendisine profesyonel yaşantısında başarılar diliyoruz.
![]()
ayyy Off yazik oldu sevkete Simdi baskasi Gelse onUn yerine Okadar tadi tuzu kalmaz o dizinin paylasim icin tskler![]()
dizilerde en sinir durum bu işte bir başkasına alışıncaya kadar zaman geçiyo kanka ben en güzelini yapıyorum o diziyi izlemekten vazgeçiyorum
paylaşım için tesekkürler
Alara kankaa bence en iyisiini yapıyorsun ulkemızde bir dizi zaten 150 küsür bölüm cekılıyor birde oyuncu degısıklıgı bıktı mıllet![]()
oyuncu degisikligi olunca, film çok sahte geliyor bana![]()
Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın!Mustafa Kemal Atatürk
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks