aman iyi olmuş genel kurmaydan casusu çıkmış
ondan yasaklamışlar.
Video paylaşım sitesi youtube.com internet sitesine erişim,
Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret içeren görüntüler nedeniyle Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi’nin kararıyla engellendi.
Atatürk’e hakaret içeren videoların yer alması nedeniyle Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı YouTube - Broadcast Yourself. adresli internet sitesine erişimin engellenmesini istedi.
Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, bu siteye erişimin engellenmesi yönünde karar aldı.
Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı, alınan karar doğrultusunda, siteye hem IP, hem de alan adı yönünden erişimi durdurdu.
BiZ 3 KiŞiYiZ;
KeYFiM, BeN ve KaHYaSi...
aman iyi olmuş genel kurmaydan casusu çıkmış
ondan yasaklamışlar.
Youtube yine kapatıldı
Video paylaşım sitesi YouTube.com yine kapatıldı. İşte gerekçe...
Siteye erişim, Ulu Önder Atatürk'e hakaret içeren görüntüler nedeniyle Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi'nin kararıyla engellendi.
AA muhabirinin Telekomünikasyon Kurumu yetkililerinden aldığı bilgiye göre, Atatürk'e hakaret içeren videoların yer alması nedeniyle Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı YouTube.com adresli internet sitesine erişimin engellenmesini istedi.
Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, bu siteye erişimin engellenmesi yönünde karar aldı.
Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı, alınan karar doğrultusunda, siteye hem IP, hem de alan adı yönünden erişimi durdurdu.
hakaret videosunu izleyemedim üyelik istiyor ama
cevap olarak türkiyeden gelen videolari izledim izliyorum halen
onlarca video hazirlanmis cevap olarak ingilizce türkce ve yunanca
18 yasinda bir yunan gencinin adresiyle verilmis video
ama yapan bir ingilizmis anlamadigim neden o video icin üyelik istiyor youtube ...
neyse insallah yunan türk arasinda gerginlige yol acmaz bu olay..
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks