Dun okumustum bu haberi
Rabbim ailesine sabir versin, cok uzucu bir durum
Paylasim icin tesekkur
MERSİN’de dram yüklü cinayet. Nişanlısı ile telefonda konuşan genç kız, sevdiği erkeğin öldürülmesine tanık oldu.
Ceyhun Çepik (21) nişanlısı Çiğdem Varol (20) ile buluştuktan sonra, eve dönmek için yola çıktı. Çepik, yürürken bir yandan da nişanlısı ile telefonda konuşmaya devam etti. Kısa süre sonra yanına bir otomobil yaklaştı. Araçtaki kişiler kendisinden bir şeyler istedi. Gencin sesi bir anda kesildi. Nişanlısı Çiğdem, ne olduğunu anlamaya çalıştı, ancak bir yanıt alamadı. Telefondan Çepik’in “Ağabey bende bir şey yok” sözleri duyuldu. Nişanlısının son olarak çığlık attığını işiten Çiğdem endişe içinde ailesini aradı.
LİSEDE TANIŞTILAR
Çepik ailesi, oğullarını Mithat Toroğlu Mahallesi’nde kanlar içinde buldu. Hastaneye kaldırılan Ceyhun Çepik kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Oğlunu can çekişirken bulan acılı baba Müslim Çepik katillerin yakalanmasını isteyerek, “Lisede tanışmışlardı. Oğlum bayramdan sonra askere gidecekti” dedi. Yapılan incelemede Çepik’in, cüzdan ve kredi kartlarının çalındığı anlaşıldı. Polis, cinayetin baliciler tarafından işlendiği ihtimali üzerinde duruyor.
Bi Kopeyim Vardı Beni Sever Sayardı Bi Sevdiyim Vardı Beni Kopeyım Kadar Sevemedi...
Dun okumustum bu haberi
Rabbim ailesine sabir versin, cok uzucu bir durum
Paylasim icin tesekkur
"BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE"AsLa BiriLerinin Umudunu Kirma,
BeLkide Sahip oLduklari Tek Sey O'dur.
Hem Maliyeti Ucuzdur
Hem De Değerine Paha Biçilmez...
Kötümser yanlız tüneli görür,
Iyimser tünelin sonundaki ışığı görür,
Gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür.
:-(((( ne aci haber...
Saygilarimla,
Ufuk
-@- Saygi ve Sevgi -@-
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks