İnsanlarda para var. Bu bir güç gösterisi ve prestij meselesi sanırım.
Amerika Birleşik Devletleri’nde bir fotoğraf, rekor fiyata alıcı buldu. İsmi açıklanmayan bir meraklı, 1904 tarihli ‘The Pond-Moonlight / Küçük Göl - Ay Işığı’ adını taşıyan manzara fotoğrafı için, yaklaşık 3 milyon dolar verdi.
Amerika Birleşik Devletleri’nin New York kentindeki Sotheby’s Müzayede Evi’nden alınan fotoğraf, fiyatıyla tarihe geçti. 1904 yılında Edward Steichen tarafından çekilen ‘Küçük Göl - Ay Işığı’ adlı fotoğraf tam 2 milyon 928 bin dolara alıcı buldu.
Sotheby’s Müzayede Evi’nden rekor fiyata satılan fotoğrafta, küçük bir göle ağaçların arasından süzülen ışığın yansıması görülüyor. 700 bin ila 1 milyon dolara satılması öngörülen fotoğrafın yaklaşık 3 milyon dolara alıcı bulması müzayede yetkililerini de sevindirdi.
Denise Bethel (Fotoğraf Bölümü Yöneticisi): Gerçekten nadir bulunan bir eser. Edward Steichen fotoğrafın resme rakip olabileceğini gösterdi. O bunu başardı ve fiyat da başardığını gösteriyor.
Fotoğrafı satan alan kişinin ismi açıklanmazken müzayede yetkilileri satışa sunacakları diğer bazı fotoğrafların bu kadar olmasa da yüksek meblağlara alıcı bulacağını düşünüyor
İnsanlarda para var. Bu bir güç gösterisi ve prestij meselesi sanırım.
Haydan gelen huya gider demişler. Parayı nasıl kazandığı önemli. Musriflik olarak değil söylediğim gibi bu bir prestij meselesi.
valla fiyati degilde resimde resimmis hani![]()
|^ beN hayaTı çevRimdıŞı yaşıyoRum seN beNi engeLLesen ne oLur !!
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks