Diyarbakır'da okulundan zorla kaçırılan bir kız, çete tarafından fuhuşa zorlandı. Ailesi toplumsal baskılara ve çetenin tehditlerine direnerek, kızların...
18 yaşındaki S.Ç. 11 ay önce Diyarbakır'da okulunun önünden kaçırıldı. Bir çete tarafından hayatı karartılan S.Ç. fuhuşa zorlandı.Suç şebekesi tarafından Mardin, Kırıkkale, Erzurum ve Ankara hattında çalıştırılan genç kızın ailesi ve kendisi tehdit edildi."Herşeyi yaşadım. Ailemden uzak kaldım, kardeşlerime hasret kaldım. Psikolojim bozuldu" diyen S. Ç. , "Özellikle yurt kızları vardı. Yurttan alıp evleneceğiz diye kandırılan kızlar vardı" şeklinde konuştu. S. Ç. 'nin ailesi tehditlere, olası sosyal baskılara direnerek kızlarını yalnız bırakmadı."Kızımı kaçırdılar. Ben kızımı gittim Ankara'da buldum" diyen baba, "Ben aileden dışlandım. Benim kızım isteyerek gitmedi, düşürüldü. Çok delikanlı varsa düşürenleri vuralım" ifadesini kullandı. Kızını kaçıran çetenin halen kendilerini tehdit ettiğini söyleyen baba, çetenin yakalanması için başlatılan operasyonun bir an önce sonuçlanmasını istiyor.