Hürriyet Gazetesi'nde yer alan bir haberde, "Biz Türkiye'ye yatırım yapmaktan hiç bir zaman vazgeçmedik. Üretim için önemli araştırmalar yaptık ve hala gündemimizde tutuyoruz. Üretim için doğru zamanı bekliyoruz ancak, bu kriz ortamında yatırım için doğru zamanı nasıl tespit ederiz bilemiyorum" dedi.

Steinhorst, Tofaş'ın 3 marka için Bursa'da ürettiği Minicargo'ya karşı Caddy'den daha küçük bir ticari araç üretmeyi de planladıklarını belirterek, Türkiye'nin bu modelin üretimi için aday ülkelerden biri olduğunu belirtti. Volkmar Steinhorst, ticari araç üretimi için Türkiye’de halen araştırmalar yaptıklarını belirterek, "Türkiye bizim ticari araçta en büyük üç pazarımızdan biri. Dolayısıyla burası bizim için çok önemli bir ülke. Türkiye her zaman alternatif üretim alanları arasında bizim ajandamızda bulunuyor. Ticari araç üretimindeki tecrübesi, Türkiye’ye adaylar arasında ön plana taşıyan önemli bir unsur. Ancak, bu kriz ortamında yatırım için doğru zamanı nasıl tespit ederiz bilmiyorum."
ALINTI