Hmm O bolgede kalan arkadaslar icin bence katilmak lazim diye dusunuyorum
Guzel paylasimin icin tesekkurler
Viyana İslam Federasyonu’nun altıncısını düzenlemeye hazırlandığı Kur’an Ziyafeti Programı, 25 Ekim Cumartesi günü saat 17.00’de Avusturya’nın en büyük salonlarından Austria Center’da düzenlenecek. Yapılan hazırlıklarla ilgili bilgi veren VİF yetkilileri çalışmaların büyük oranda tamamlandığını ve programa katılacak hafızların tespit edildiğini söylediler. Bu yılki Kur’an Ziyafeti’nde Türkiye, Tacikistan, Pakistan, Malezya, Mısır ve Suudi Arabistan’dan iştirak eden karilerin yanı sıra sürpriz katılımlarında olması bekleniyor.
Her yıl katlanarak artan bir coşkuyla karşılanan ve gönüllerde derin izler bırakan Kur’an-ı Kerim şölenleri, Avusturya’da yaşayan Müslümanlar için önemli bir gelenek halini aldı. Bu ihtiyaca cevap vermek üzere Viyana İslam Federasyonu tarafından organize edilen Kur’an Ziyafetleri, her yıl birbirinden farklı hafızlarıyla dinleyenlerin kulaklarından kalplerine bir köprü kuruyor. Avusturya’da yaşayan Müslümanların yoğun ilgisine mazhar olan şölenin bu yıl da büyük bir dinleyici kitlesiyle buluşması bekleniyor.
Ölümü direniş ve dirilişe çeviren yiğit kahramanlar,Toprağa döktüğünüz o mubarek kanın her damlası yüzlerce çiçek açtı!Laleler, güller, sümbüller yeşerdi bu çorak toprakta..
Allah'ım onları rahmetinle sevindir!(âmin)
Hmm O bolgede kalan arkadaslar icin bence katilmak lazim diye dusunuyorum
Guzel paylasimin icin tesekkurler
"BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE"AsLa BiriLerinin Umudunu Kirma,
BeLkide Sahip oLduklari Tek Sey O'dur.
Hem Maliyeti Ucuzdur
Hem De Değerine Paha Biçilmez...
Kötümser yanlız tüneli görür,
Iyimser tünelin sonundaki ışığı görür,
Gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür.
Ordayiz insaALLAH ! Paylasim icin Tesekkürler
Sert ilklimin Mert Genci 66
"Ayriligin Firaki Düsmeli Sineye,
Dudaklar Küsmeli Kahkahaya Gülmeye!..
Ben Mahkum Olmusum Kirecli Dört Duvara,
Gözyasi Dökme Yusuf Kirli Mektuplara!..
Paylasimin Icin Tesekkurler...
Katilabilenler Ne Mutlu Onlara...
Selametle...
Istisna Bensem,Kaideyi Bozarim...
Ne Kadar Dayanırsan Atese O Kadar Gunah Isle
Sukut Altinsa Sapini Gumusle...
Beni Tanimiyorsunuz Ahkam Kesmeyin...
Arkaniza Golge,Icinize Korku...
Mezariniza Konu Olurum...
Cehaletinin Alameti Dilinin Felaketidir...
keske yakin olsaydi bize
tskler güzel haberler icin..
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
Yorumlarınız için ben teşekkür ederim..
Selametle inşaAllah..
Ölümü direniş ve dirilişe çeviren yiğit kahramanlar,Toprağa döktüğünüz o mubarek kanın her damlası yüzlerce çiçek açtı!Laleler, güller, sümbüller yeşerdi bu çorak toprakta..
bu tarz etkinlikler yutdışında bayağı ilgi görüyor...yabancılar arasında da ilgi topluyor, ilgiyle geziyorlar yabancı arkadaşlarımdan duyuyorum...
paylaşım için tşkler...
BiZ 3 KiŞiYiZ;
KeYFiM, BeN ve KaHYaSi...
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks