Sözün bittiği vahşet
Akrabalarının 5 yaşındaki kızını iple boğan 2 kadın, yeğenlerine de cesede tecavüz ettirdiler!
![]()
Adana'nın Sirkenli Köyü'nde Haziran ayında saman balyalarının bağlandığı iple boğulup, tecavüz edildikten sonra öldürülen Berivan Köylü'nün (5) cesedi, su kanalına atılmış olarak bulunmuştu. Olay sonrası jandarmanın kurduğu ekip 30 şüpheliden kan, kıl ve doku örnekleri aldı.
Öldürülüp tecavüz edilen 5 yaşındaki Berivan'ın katil zanlıları bulundu. Katiller öz akrabaları çıktı. Türkan Köylü ve Fatma Köylü'nün küçük kızı iple boğduktan sonra 13 yaşındaki iki yeğenine zorla cesede tecavüz ettirttikleri anlaşıldı.
Şüphelilerden S.K.'nin kan örneğinin Berivan'ın pijamasındaki meni ve DNA örneği ile uyuştuğu tespit edildi ve 13 yaşındaki S.K. gözaltına alındı. Zanlı, sorgusunda, Berivan'a tecavüz ettiğini, O'nu kendisinin öldürmediğini, tecavüz etmesi için de Türkan Köylü (39) ile Fatma Köylü'nün (55) kendisini zorladığını söyledi.
GÖĞÜSLERİNİ AÇIP TAHRİK ETMİŞ
S.K., "Türkan teyze beni ahıra çağırdı. Berivan hareketsizdi. Bana 'Tecavüz et, yoksa senin öldürdüğünü söyleriz' diyerek tehdit ettiler. Türkan teyze, göğüslerini açıp beni tahrik etti. Berivan'a tecavüz ettim. Cinsel organında kan vardı. Benden önce R.M.K. de kıza tecavüz etmişti" dedi.
VAHŞETİN NEDENİ : SAMAN
Berivan'ın babasının yeğeni Türkan Köylü, kuzeni Fatma Köylü ve R.M.K. (13) gözaltına alındı. Türkan Köylü, hakkındaki tüm suçlamaları reddetse de olaydan 5 gün önce yanan saman balyalarından Berivan'ın annesi Yıldız Köylü'yü sorumlu tuttuğunu itiraf etti. 4 zanlı da tutuklanarak cezaevine gönderildi.
PaHa BiCiLMeZ DeGeRiMSiNiZ...!!!!
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks