Bilgisayar dunyasında Sınır yok.Onun için herzaman yeniliklere hazır olmak zorundayızama hoş tasarımlar.Bekliyoruz
Windows'un yeni sürümünden sızan görüntüler Windows'un yeni sürümünden sızan görüntülerTam gaz geliştirilmeye devam ediyor...
Windows Vista'dan sonra çıkacak olan en yeni işletim sistemi, geliştirilmeye devam ederken, ekran görüntüleri de sızdırılmaya devam ediliyor. İşte son görüntüler.
Windows 7, yeni çıkacak olan işletim sisteminin son adı olmayacak gibi görünüyor. Microsoft, erkenden isim koyma hatasını bu sefer yapmayacak gibi görünüyor. XP'den sonra çıkacak olan en iyi işletim sistemi için Longhorn adı verilmişti ve son anda isim değişikliğine gidilerek Vista'da karar kılınmıştı. Şimdilik Windows 7 olarak adlandırılan yeni işletim sistemi, tam gaz geliştirilmeye devam ediyor. yapılan yenilikler hakkında geri dönüş almak için Microsoft yetkilileri, bu görüntüleri sızdırıyor. Aşağıda, yenilikler ve bu yeniliklere ait görüntüleri bulabilirsiniz.
![]()
PaHa BiCiLMeZ DeGeRiMSiNiZ...!!!!
Bilgisayar dunyasında Sınır yok.Onun için herzaman yeniliklere hazır olmak zorundayızama hoş tasarımlar.Bekliyoruz
millet daha vistayı sindirememişken bu ne acele anlayamadım.bu saatten sonra 32 bit işletim sistemleri kullanılmaz inş. bunuda 32 ve 64 bit olarak üretmezler.insanlar windows vistayı 3 gb ramle anca kullanıyor ki bu sisteme 4 gb ram gerektirir kesinlikle. neredeyse bütün işlemciler artık 64 bit iken neden hala 32 bit işletim sistemi üretmekte ısrar ediyorlar anlayamadım.belki windows 7 de bu olaydan vazgeçerler en aından öyle olmasını ümid ediyorum.
--------TEŞEKKÜRLER İYİ FORUMLAR--------
Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle.Hakkımda hayırlı olanıda gönlümü razi eyle.Amin
Merhaba,
Yeni versionu bukadar hizli cikarmalari cok kolay ve mantikli... Cunki Vista yere vuruldu, surundu, camurdan gecti etc, yani ne kotu sey varsa edildi... Kimse sevmedi ve ondan dolayi bu kotu "an'dan" kurtulmak istiyorl Microsoft, vede boylesiyle yeni bir baslangic icin hazirlaniyorlar... XP, zamaninda kotuydu ama simdi olgun bir system oldu vede nerdeyse hatasiz calisiyor, simdi neden birisi vista kullansin ?? Sebebleri yok suan vede system agirligi cok asiri fazla... Ben hayatta VISTAYA gecmem.. ne gicik system yaa.. heryerde bir hata cikiyor, bir sorun cikiyor yani rahatca pc kullanim diye birsey yok ;-))))) Uzak kalsin benden... bana XP SP3 Foekie Version ;-).
Bu yukardaki resimler ama fazla VISTA ya benziyor, bence bunlar resimleri degil... bende evet daha degisik ve guzel sey bekliyorum, bakalim neler gelecek :-)
Saygilarimla,
Ufuk
Saygilarimla,
Ufuk
-@- Saygi ve Sevgi -@-
Aynen uzaktan erisim ile yardim rica eden arkadasa ilk sorum vistami xpmi, vista downloadlarda, programi kurmakta surekli hata veriyor, he kurdum simdi oldu diyosun yine hata veriyor, bakalim neler cikicak yeni calismalarindan![]()
FuLya canimcim tskler paylasimin için...
RaR SifreLerim: www.alemim.net Yada www.alemim.nl
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks