Gelismeleri surekli okuyorum canim, Gerçekten severek dinledigim sanatcilardan biridir, Onu gec sonucta bi can tasiyoYaradan ailesine sevdiklerine bagislasinn...
Engin Nurşani “İyiye Gidiyor” :) Nihayet
![]()
Geçtiğimiz hafta sonu Elbistan’da bir türkü kafenin açılışına katıldıktan sonra, tekrar Gaziantep’e dönmek için yola çıkan ve Göksun-Kahramanmaraş Karayolu Püren geçidi yakınların trafik kazası geçirerek ağır yaralanan Türk Halk Müziği Sanatçısı Engin Nurşani’nin sağlık durumunun iyiye gittiği belirtildi.
Kaldırıldığı Kahramanmaraş Devlet Hastanesi’nde 4 gündür yaşam mücadelesi veren Türk Halk Müziği’nin genç seslerinden Engin Nurşani’nin gözlerini açarak ilk olumlu tepkiyi verdiği ifade edildi.
Ağır yaralı olarak getirildiği hastanede yoğun bakımda bulunan ve halen hayati tehlikeyi atlatamayan genç sanatçının ailesi ile yakınları bir an olsun hastaneden ayrılmazken, hastaneye ziyaretçi akını sürüyor.
Hastanede umutlu bekleyişini sürdüren baba Ali Nurşani ile yakınlarına ziyaretçi akını sürerken, ziyaretçiler geçmiş olsun dileklerini ileterek, kazadan duydukları üzüntüyü dile getiriyorlar.
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
Gelismeleri surekli okuyorum canim, Gerçekten severek dinledigim sanatcilardan biridir, Onu gec sonucta bi can tasiyoYaradan ailesine sevdiklerine bagislasinn...
RaR SifreLerim: www.alemim.net Yada www.alemim.nl
evet ablacim duyunca cok kotu oldum paylasmak istedim ve takibindeyim gelismelerle bildircem tsk okudugun icin ablacim RABBIM ailesine bagislasin ins butun insanlarimizi
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
Suanda Durum Nedir Bilemiyorum Ama Simdi yazmaya Firsatim oldu Mevlam Sifa Versin
Sert ilklimin Mert Genci 66
"Ayriligin Firaki Düsmeli Sineye,
Dudaklar Küsmeli Kahkahaya Gülmeye!..
Ben Mahkum Olmusum Kirecli Dört Duvara,
Gözyasi Dökme Yusuf Kirli Mektuplara!..
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks