Altın Semer Misali.
![]()
Kısa bir süre önce tesettürlü olarak görüntülenen Hilal Cebeci katıldığı televizyon programında, namaz kılıp türbanlı gezmesinin kimseyi ilgilendirmediğini söyledi
Kısa bir süre önce tesettürlü olarak görüntülenen Hilal Cebeci, dün akşam Kanal 1'de yayınlanan Yüz yüze programında Kenan Erçetingöz'ün sorularını cevapladı.
13 yaşında intihara kalkıştığını söyleyen Cebeci " Alkolik bir babanın ve sinir hastası bir annenin kızıyım. Küçük yaştan beri namaz kılıyorum ve dua ediyorum. Ben kötü günlerimde hep Allahıma sığındım" dedi.
Babasını kanserden kaybettikten sonra psikolojik yardım aldığını söyleyen Cebeci " Babası ölmüş arkadaşları ile konuştum. Durumun çok kötüydü. Banklarda yatıp cami avlularında sabahladım. Bu dönemde dini bütün arkadaşlarla tanıştım. Onların bana çok yardımı oldu." dedi. Bu görüntüleri çekenlere kimin haber verdiğini bilmediğini söyleyen Cebeci "Din konusunda müftüler ve din adamları ile devamlı görüşüyorum. Bir çok ünlü namaz kılıyor ve camiye gidiyor. Niye bu kadar eleştiriliyorum anlamadım.Yaşadıklarımın arkasındayım ve namaz kılmaya,türbanla gezmeye devam edeceğim. Buna kimse karışamaz." dedi.
Cebeci babasının yakalandığı hastalığı anlatırken gözyaşlarına boğuldu.
haber7.com
Sert ilklimin Mert Genci 66
"Ayriligin Firaki Düsmeli Sineye,
Dudaklar Küsmeli Kahkahaya Gülmeye!..
Ben Mahkum Olmusum Kirecli Dört Duvara,
Gözyasi Dökme Yusuf Kirli Mektuplara!..
Ortunmek sadece ramazan dolayisiyla olmamali bence, ramazan bittikten sonra gormek lazim diyorum
Allah hakkiyla ortunmek nasip etsin!
Konu TUGBA tarafından (19.09.08 Saat 18:54 ) değiştirilmiştir.
"BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE"AsLa BiriLerinin Umudunu Kirma,
BeLkide Sahip oLduklari Tek Sey O'dur.
Hem Maliyeti Ucuzdur
Hem De Değerine Paha Biçilmez...
Kötümser yanlız tüneli görür,
Iyimser tünelin sonundaki ışığı görür,
Gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür.
Himm...Himm...Himm...
Kapanmak,Acilmak,Dekolte Giyinmek,Gunu Birlik Iliskiler Yasamak Onu Ilgilendirir.Lakin Ibadet Gizlidir ve Oylede Olmalidir, Ramazan'da Reklam Yapmak Helede Kendinle Hic Hos Degil, Su anda TV'lerde Turban'li Resminin Yaninda Dekolteli Acik Resimleri Yanyana Yayinlanmakta (: ...Bizim Yapmamiz Gereken Cocuklari Bu Gibi Program ve Haberlerden Uzak Tutmak...Istermisiniz Yakinda Ilahi Albumu Cikarsin (((:...Neyse Rabbim Yar ve Yardimcisi Olsun...
Selametle...
Istisna Bensem,Kaideyi Bozarim...
Ne Kadar Dayanırsan Atese O Kadar Gunah Isle
Sukut Altinsa Sapini Gumusle...
Beni Tanimiyorsunuz Ahkam Kesmeyin...
Arkaniza Golge,Icinize Korku...
Mezariniza Konu Olurum...
Cehaletinin Alameti Dilinin Felaketidir...
Bu haberi V Daha Önceki haberi Okursaniz..Bu Kisinin Ramazan Dolayisi ile Kapanmadigini Anliycaksinizdir...Yüregi her zaman Bu Durumdan Yana..Lakin Bazi Sartlardan Dolayi istemeyerek Bir Süre Daha Bu isi Yapmasi Gerektigini Belirtmis Bunun Neresi Kötü Olabilir?ALLAH c.c her Zaman Böyle Olmayi Nasip Etsin Kendisine.
Sert ilklimin Mert Genci 66
"Ayriligin Firaki Düsmeli Sineye,
Dudaklar Küsmeli Kahkahaya Gülmeye!..
Ben Mahkum Olmusum Kirecli Dört Duvara,
Gözyasi Dökme Yusuf Kirli Mektuplara!..
Mesajlarım yıne silinmiş tartışma yaratanın kım oldugu hala örtbas ediliyor benım mesajımda tartısmaya acık bırsey yoktu kendı yorumumu yaptım cıktım kım sataştıysa konuyu tartışmaya çevirdiyse onun mesajını silin benım değil bunu çok yapıyorsunuz ! Çok taraflısınız zaten bunu tek söyleyen de ben değilim ! kımın haksız oldugunu bıle bıle silin mesajları bakalım ... Burası artık sadece aynı fikirlere sahıp ınsanların bulunabileceği taraflı bır forum halıne geldı! Ne desem de bu değişmez zaten !
Bu mesajımı da sil Tuğba
İyi forumlar !
Konu alaraa-- tarafından (20.09.08 Saat 10:06 ) değiştirilmiştir.
Tovbe etmek af dilemek ne gune duruyor acaba ?
+ hani boyle kapandiklari zaman dekolteli resimleri yayinlamalari o da bizim medyanin ayibi..
Hic bir sekilde saygilari olmadigini gostertiyorlar..
Onlara ne size ne kapanir kapanmaz ? Ilahi albumu cikartir cikartmaz, dinlersin ya dinlemessin.
ALLAH ta daima hak yolunda dogru kararlari almasina yardimci olur insallah.
"Ölüm, mümin için hediyedir."
"*Zucht*"
Selam
alaraa-- arkadasim Tartisma platforumumuzun yeri belli, bi senin mesajlarini degil tartisma yaratacak butun mesajlari (görduklerimizi) Siliyoruz, kaldiki zaten diger mesajda seninkiler silinirken silindi..
Vallahi anlamiyorum sizisiz taraf tutuyorsunuz diyorsun, aynini taraf tutugunuz dedigin kisilerde soyluyor, onlarin tarafini tutuyorsunuz diye, Artik sunu anlayin taraf falan tutugumuz yok. Her firsatta Yönetime laf atmayi birakin. Yönetim boyle Yönetim soyle demeyi birakin artik, biz elimizden geleni ettikce yaranamiyoruz vallahi, Senin mesajlarinda silindi mesajlara karsilik veren kisininde, yok seninki silinip onunki kalsa ok dicem...
Magazin Bölumunden tartismaya dogru yol alan mesajlari silmemiz bile, Yönetim soyle yonetim boyle dedirtiyorsa, Artik diyecek birseyim yok...
Tekrar diyorum konu ile alakali olmayan, tartisma yaraticak konu yada mesajlar silinicektir.
Bu kadarda Ön yargili olma bence...
Konu TUGBA tarafından (20.09.08 Saat 16:02 ) değiştirilmiştir.
RaR SifreLerim: www.alemim.net Yada www.alemim.nl
Tuğbacım bak ben derdimi anlatamıyorum ki ...
Ben habere yorum yazdım onda kımseye sataşcak bısey yoktu canım diğer kişi gelip habere değil bana yorum yazınca durum bu hale geldi demek ıstedıgım bu yani canım ...
Seni de oyaladık
Melek Ya cok Safsin Yada Gercekten Iyi Niyetlisin.Git Her Zikkimi Ye, Gunu Birlik Iliskiler Yasa, Ramazan Ayi Gelince Kapan Hoppala, Gunu Birlik Kapanmakta Dinimizde Yeri Varmi ? Aa Bugun Satanist Oliyim Yarin Musluman Olurum Yada 29 Gun Islemedigim Gunah Kalmasin Sonra Aaa Yarin Ibadet Gunum Degilmi Neyse Ara Veriyimde Musluman Oldugumu Hatirliyim..Iman Gunu Birlik Yasanmaz Ya Kapan Yada Hic Kapanma,Cocuk Oyuncagi Degil Benim Turbanli Bacilarim Hakkinda On Yargi Olusturur ki Olusturuyor.Neyse Resimleri Medya Gidipte Kendileri Photoshop'ta Ayarlamiyorlar Yada Gunu Birlik Iliskileri Kafalarindan Uydurmuyorlar.Ben En Bastan Beni Ilgilendirmedigini Soyledim...Ilgilendiren Kismin Bu Sekilde Insanlarin Dini Kullanmalaridir.Birde Sen Benden Iyi Taniyamazsin Onu ve Medyayi, Birseyler Burada Yaziyorsam Birbildigim Vardir.Saygi Gosterilecek Bir Sahis Degil Onlarca Videosunu Biliyorum Neyse...Ister Kapansin Ister Kapanmasin Umrumda Degil Bana Ne Hayri Dokunur Nede Zarari
Him Ekmek Parasi Kazanmak Icin Yapiyormus, Aranizda Hanginiz Bu Isi Yapiyor ? Herkes Ekmek Parasini Kazaniyor Dimi..Ama Bir Kere Sohret Insani Kesfedince Vazgecimez Olur...Duygu Somurusu Yapiyor.Yapicak Baska Is Yok Sanki...Neyse...Rabbim Yardimcimiz Ol...(Amin)
Selametle...
Istisna Bensem,Kaideyi Bozarim...
Ne Kadar Dayanırsan Atese O Kadar Gunah Isle
Sukut Altinsa Sapini Gumusle...
Beni Tanimiyorsunuz Ahkam Kesmeyin...
Arkaniza Golge,Icinize Korku...
Mezariniza Konu Olurum...
Cehaletinin Alameti Dilinin Felaketidir...
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks