Bekliyoruz :=)))
Yapacak bişey yok
'Kurtlar Vadisi' geri dönüyor Dizinin resmi internet sitesi duyurdu: "Yeni sezona bomba gibi giriyoruz"
13.09.2008 00:12
Kurtlarvadisi.com'da yer alan duyuru:
Geçtiğimiz sezona nefesleri kesen bir sezon finaliyle veda eden Kurtlar Vadisi Pusu, 9 Ekim Perşembe akşamı yayınlanacak bölümüyle yeni sezona bomba gibi girecek.
“Kurtlar Vadisi – Pusu” dizisi, Haziran ayındaki sezon finalinin devamında birçok sorunun cevabı ve yeni heyecanlarla yeni sezonda da bizlerle olacak…
İllegal yöntemlerle ülke yönetimini ele geçirmek isteyen güçler, yeni şartlar ve olayları kullanarak amaçları için çalışmaya devam edecek. Onları engellemeye çalışan Polat Alemdar’ın işi bu kez daha zor olacaktır. Çünkü hem ekibi kan kaybedecek hem de düşmanları taktik değiştirecek ve güç gösterilerinde daha acımasız olacak…
bende bekliom abicim valla hemde buyuk bi heycanla)))
Kurtlar Vadisi dönüşü Muhteşem olacak gibi geliyor bana bakalım bekliyoz...
Zaten benim ekolim Muro)))onun için izliyecem
Uzaktan sevmek nedir? Gidin Hz. Vahşi (r.a)'ye sorun.
Görmeden sevmekten başka bir şey bu.
Görmek fakat yaklaşamamak,
Bakmak ama konuşamamak.
Sadece uzaktan seyretmek ve ağlamak,
Ağladığını, sevdiğini söyleyememek.
Zor olan budur.
Görmek ama dokunamamak...
cokgen muro nun sarkisini dinleidnmi superya baskanim anami cok ozledim ceto televizyona cik dulgari cocugu superya)
Yok sadece hoşgeldin yar lili lili dinledim hahahaha süper söylemiş bide zılgıt yapmış![]()
ben en çok Mematinin Türküsüne taktım ne hoş ya o kadar hoş mana ifade ediyor ki insan akşama kadar dinlese bıkmıyor....
Uzaktan sevmek nedir? Gidin Hz. Vahşi (r.a)'ye sorun.
Görmeden sevmekten başka bir şey bu.
Görmek fakat yaklaşamamak,
Bakmak ama konuşamamak.
Sadece uzaktan seyretmek ve ağlamak,
Ağladığını, sevdiğini söyleyememek.
Zor olan budur.
Görmek ama dokunamamak...
ajajaaja,eşim çok izler.nuki Tv İzlemezİyi en Azından Nükhet Kalk Pc den Demicek Uzun Sürüyor Sanırım Dizi
![]()
![]()
nuki34 ahahahahahhahahahahah evet reklamlari zaten bin bela sabirsizlikla bekliyoruz birak sursun bende muro nun cetoyla atismasina ve mematininde hareketlerine hastaim![]()
kurtlar vadisi donuyor cok yakinda Kurtlar Vadisi Pusu ekranlara dönüyor. Kurtlar Vadisi'nin resmi sitesi yeni sezonda Polat ve ekibinin nasıl kurtulacağına dair ip uçları verdi.
Kurtlar Vadisi Pusu ekranlara dönüyor. En son Polat'ın ofisinde bomba patlamıştı. Kurtlar Vadisi'nin resmi sitesi yeni sezonda Polat ve ekibinin nasıl kurtulacağına dair ip uçları verdi.
Video’da göze ilk çarpan Polat’ın çiçeğin içinde bombanın olduğunu fark etmesinden sonra son 3 saniyenin hızla akması.
Yeni bölümde büyük bir ihtimalle o çiçek kapının girişine doğru fırlatılacak ve bütün ekip küçük bir hasarla kurtulacak. Ama Vadi’de kanlı çatışmalar ve süper diyaloglar daha da kuvvetlenecek.
haberi magazine taşıdım cnm...
haber için tşkler![]()
BiZ 3 KiŞiYiZ;
KeYFiM, BeN ve KaHYaSi...
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks