Oruc Tut sıhhat bulPaylaşım için tşkler...
![]()
10 09 2008 15:04
İstanbul'da yağmurun da etkisiyle inşaat halindeki bir binanın temeli çöktü. Göçük altında kalan bir işçi, oruçlu olduğu için sağlık ekiplerinin verdiği suyu içmedi.
Beşiktaş Ulus'ta inşaatı devam eden bir binanın temel duvarının çökmesi sonucu bir işçi göçük altında kaldı. Boğazına kadar toprağa gömülen işçi, oruçlu olduğu için sağlık ekiplerinin verdiği suyu içmedi.
Beşiktaş Ulus Mahallesi Serdar Sokak'ta bulunan Özcan Sürmeli'ye ait kaba inşaatı tamamlanan 3 katlı binanın temel duvarında sabah yağan yağmurunda etkisiyle çökme meydana geldi. Günlük işçi olarak çalışan Ağrı doğumlu Harun Uzunalp (23) çökme sonucu boğazına kadar toprak yığını altında kaldı. Olay yerine gelen itfaiye ve kurtarma ekipleri işçiyi kurtarmak için çalışmalara başladı. Beline kadar kurtarılan talihsiz işçi acı çektiği için kepçe ile çıkarılmak istediğini söyledi. Göçük altındaki işçinin kurtarma çalışmaları sürerken, acı çeken talihsiz işçinin sık sık bağırdığı görüldü.
Olay yerine gelen sağlık ekipleri ölümle burun buruna gelen işçiye su vermek istedi. Ancak oruçlu olduğunu belirten işçinin, aldığı suyu ağzında gargara yaparak yere boşaltması dikkat çekti.
İnşaat yetkilisi Özcan Sürmeli, göçüğün meydana geldiği yerde herhangi bir çalışma olmadığını, yağmurlu hava nedeniyle burada çalışma yapmanın tehlikeli olması sebebiyle çalışma yapmadıklarını söyledi.
Beline kadar çıkarılan işçiyi kurtarmak için itfaiye ekipleri çalışmalara devam ediyor.
İHA
Sert ilklimin Mert Genci 66
"Ayriligin Firaki Düsmeli Sineye,
Dudaklar Küsmeli Kahkahaya Gülmeye!..
Ben Mahkum Olmusum Kirecli Dört Duvara,
Gözyasi Dökme Yusuf Kirli Mektuplara!..
Allah ondan razi olsun elbet karsiligini alacaktir
Gosterdigim Saygi Kadar SevgiGordugum Sevgi Kadar SaygiGosterdigim Sevgi Kadar SaygiGordugum Saygi Kadarda SevgiGOSTERiRiMSoz:Sinan...
ne güzel bi oruç rabbim katında yerini bulacaktır elbet...
Uzaktan sevmek nedir? Gidin Hz. Vahşi (r.a)'ye sorun.
Görmeden sevmekten başka bir şey bu.
Görmek fakat yaklaşamamak,
Bakmak ama konuşamamak.
Sadece uzaktan seyretmek ve ağlamak,
Ağladığını, sevdiğini söyleyememek.
Zor olan budur.
Görmek ama dokunamamak...
Hepimize Güzel Bir Örnek, Davranis..ALLAH c.c Karsiligini Mutlaka Verecektir.Bir Düsünelim Ne Kadar Basit Seyler icin Orucumuzu Tehlikeye Atiyoruz!Oruc sadece Yemeyle icmeyle Bozulmaz..ALLAH c.c Hakkiyla Oruc Tutanlardan Eylesin.![]()
Konu Palästina tarafından (11.09.08 Saat 16:19 ) değiştirilmiştir.
Rabbim karsiligini vercektir ins....
ve herkes azda olsa ibret almali bencee cunkii okadar insan varki oruc tutmayann neymis calisyorlarmiss calisan birinin oruc tutmiycak diye biseymi varr ? grip olsalar orucu yiyorlar bas agrisa oruc tutmuyorlarr yani gunumuzde orucu cok basitlestirdiler bencee ....
Rabbim sana laik kul olmak nasip eyle...
Cok Güzel, Anlamli Ve Güzel Paylasimin Icin Tskler..
»' z.є '« кαувєтмє∂ιğιм вιя υмυ∂υм ναя, вєηι уαşαмα вαğℓαуαη..
Evet Dostum! Gülmek Varken Surat Asmak Niye, Güldürmek Varken Aglatmak Niye, Güzel Sözler Söylemek Varken Kalpleri Kirmak Niye? Hayat Cok Kisa Dostum Ve Bu Dünyadaki Hic Bir Sey Kirilan Kalplere Degmez!!
![]()
Konu Palästina tarafından (11.09.08 Saat 16:38 ) değiştirilmiştir.
»' z.є '« кαувєтмє∂ιğιм вιя υмυ∂υм ναя, вєηι уαşαмα вαğℓαуαη..
Evet Dostum! Gülmek Varken Surat Asmak Niye, Güldürmek Varken Aglatmak Niye, Güzel Sözler Söylemek Varken Kalpleri Kirmak Niye? Hayat Cok Kisa Dostum Ve Bu Dünyadaki Hic Bir Sey Kirilan Kalplere Degmez!!
![]()
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks