nasil bi olay bu yaaa boyle millet iyice yolunu sasirmislar boyle insanlari yasatmiycan bile igrenc yaratiklar...![]()
Barda tecavüz tuzağı İçkisine ilaç katılan kız, uyandığında kendisini çıplak ve tecavüze uğramış halde buldu.
EĞLENCE KABUSA DÖNÜŞTÜ
Ankara’da yaşanan olay tüyler ürpertti. Emniyet’e şikayette bulunan A.Y.(20) arkadaşı H.T. ile gittiği barda tecavüze uğradığını iddia etti. İçkisine ilaç katıldığını ileri süren genç kız, çırılçıplak halde barın müdüriyetinde uyandığını söyledi. A.Y. dehşet dakikalarını şu sözlerle anlattı: H.T ile bara gitmiştik. İçki içtim. Uyandığımda barın müdüriyetindeydim. Çıplak haldeydim ve tecavüze uğramıştım. Bağırınca arkadaşımla 2 kişi beni dövdü. Yakınlarımı aramak istedim ama telefonum da gasp edilmişti. A.Y.’nin şikayeti üzerine giysilerinde bulunan sperm izleri laboratuvarda incelemeye alındı.
Genç kızla bara gelen H.T., barın sahibi M.K. ve müzisyen M.Y. gözaltına alındı. Emniyette sorgulanan üç kişi suçlamaları reddettiler. Mahkemeye çıkartılan zanlılar tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı
nasil bi olay bu yaaa boyle millet iyice yolunu sasirmislar boyle insanlari yasatmiycan bile igrenc yaratiklar...![]()
~Ben ISTEMEDiM~
Ben Istemedim Bu Ayriligi..
Ben Istemedim Bu Son Gidisi...
Ben Istemedim Bu Yaslari...
Ben Istemedim Bu Yanlizligi..
Ben Istemedim,
Ben Istemedim , Senden Ayri Kalmayi...
SeVGi , eMeK iSTeR !
eMeK , FeDaKaRLiK !
FeDaKaRLiK , YüReK !
YüReK iSe iNSaNDa oLuR . . .!!!
Dün tanıştığın biri ile bara gidersen başına böyle bişey gelmesi çokta anormal değil. Elbetteki tecavüzü hiç bir şekilde onaylamak mümkün ve kabul edilir bişey değil. Ama kızlarında biraz dikkatli olmaları gerekli.
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks