İlk Yorum Benden...
Şimdi Bişe Yazardım bu haberdeki mahlukata Ufuk sonra kovar işten : )
kısa ve öz olarak SANANE uleynnn ne yapacağımızdan...
Türkiye PKK ile uzlaşmalı
Irak'ın da dahil olduğu Yakın Doğu bölgesinden sorumlu ABD'nin Merkez Komutanlığı Centcom'un komutanı Oramiral William Fallon, TSK'nın kara harekâtının taktik başarısına yardım ettiğini belirterek, soruna gerçek bir çözüm için terör örgütüyle "bir çeşit uzlaşma sağlanması gerektiğini" söyledi. Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi'nin oturumunda konuşan Oramiral Fallon, "Onlar (PKK), kesinlikle Türkiye'de birçok soruna, can kaybına yol açtı. Ancak bana göre bunun durması için gerçek çözüm, bu grupla bir çeşit uzlaşmaya varılması" dedi. Fallon Kuzey Irak'tan "Kürdistan", PKK'dan da "KGK" (Kongra Gel) diye bahsetti. Öte yandan Beyaz Saray sözcüsü Dana Perino, ABD'nin PKK ile görüşmediğini ve Türkiye'den de bunu beklemediğini açıkladı
KraLLaRa CeVaP VeRiYoRuM SoYTaRıLaRa DeĞiL !!!
İlk Yorum Benden...
Şimdi Bişe Yazardım bu haberdeki mahlukata Ufuk sonra kovar işten : )
kısa ve öz olarak SANANE uleynnn ne yapacağımızdan...
KraLLaRa CeVaP VeRiYoRuM SoYTaRıLaRa DeĞiL !!!
he uyuz Hollanda hukumeti de zaten bu konuda Turkiye nin cok ustune gidiyor, birde kibris konusunda..
Yahu de getsinler ne karisirlar Turkiye ye:/
Oyle bi devlet ulke tanimiyoruz efem. Fallon hangi ulkeden bahsediyooooooooor buradaFallon Kuzey Irak'tan "Kürdistan", PKK'dan da "KGK" (Kongra Gel) diye bahsetti![]()
paşa bilmem farkındamısın ama biz nato kuvvetlerine mensubuz ve tmm kimse bişi diyemez bizim kendi içimizdeki bi olaya ama biz şuan kendi içimizde deil başka bi ülkede soğuk savaş yapıyoruz bunun için karışıyorlar
hı bana sorarsanız bencede gereksiz bi konuşma olmuş bu şahsiyetin konuşması ve her zaman dediğim gibi bu koskoca türkiye düşmanlarımızı nasıl bertaraf etti isek bunlarında hakından geliriz allahın izniyle . . .
güzel bi paylaşımdı emeğine sağlık . . .![]()
![]()
![]()
nato konusu gecmisde bende bisi yazayim.madem natoya uyeyiz nato ulkelerinin birinin guvenligine saldiri oldugu zaman butun nato ulkelerinin ortaklasa hareket etmesi gerekiyor. yaklasik 30 yildir bu sorun var kuzey irakdan irandan topraklarimiza saldirida bulunuyorlar muttefiklerimiz neden ses cikarmiyor.ses cikarmalarinida beklemiyoruz sadece tekerimize tas koymasinlar yeter avrupada yakalanan bir suru terorist serbest birakiliyor sonra kandilde kuzey irakta bize kursun atiyor.adamlar teror orgutu ilan edemiyor. sonra kalkip adamin biri tek basina bir olay yapsa bu musluman iste bu islami teror diyor..ne avrupa ne de amerika turkun turkden baska dostu yok.
... Gözlerini kapayinca gördüklerinden baska neyin varki?
Beklemiyosa bizden ne istiyor tam anlamadımÖte yandan Beyaz Saray sözcüsü Dana Perino, ABD'nin PKK ile görüşmediğini ve Türkiye'den de bunu beklemediğini açıkladı![]()
istedikleri sey olmayan kürt devletini kurdurmak ,tabiki TÜRK topraklarinida buna dahil etmek ,uzun vadedeki plan bu yani israil = kürdistan +abd hegomonyasi büyük ortadogu sömürgesi, düsününkü abd baskan yardimcisi ,barzaninin denen adamin ayagina gidiyor ve bu adami beyaz sarayda baskan kabul ediyor ,abd artik imkani yok kürtlere sirtini dönemez neden ?hükümet abd de degisse dahi mutlaka Iranla savasmaya mejbur bunun icindirki ,kürtlere mejbur ihtiyaci var bunlari günü geldiginde mutlaka kullanacak ,bundan kimsenin süpesi olmasin ,hic bir kürt abd nin sevgilisi degil sadece oyuncagidir .yani is pkk meselesi degil abd nin Türkiyeye karsi elindeki sopasi pkk baska birsey degil,koca Türkiye cumhuriyeti Devleti Onca Sehidine ragmen pkkayla uzlasma gibi bir yanilginin icerisine giremez girerseki bu halk % 47 lik bir Partiyide öylebir gömerki sandiga gerisini Allah bilir ....
Konu memati tarafından (20.03.08 Saat 00:25 ) değiştirilmiştir.
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks