Alıntı alaraa--´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
kendını gercek musluman olarak gosteren dın istismarcılarının trajıkomık bır sekılde kul hakkı yemesının gostergesınden baska bırsey degıldır.kendı sempatizyanları bıle bu duruma karsı gelmelı dıye dusunuyorum kı pek te sanmıyorum ama...bu insanlar islami yaşam tarzını savunan koyu müslümanlar..kul hakkı yemek var mı müslümanlıkta? muslumanlıgı işlerıne geldıgı gıbı kullanan istismarcılar olduklarını herkes bılıyor.ama ne fayda.ABDullah Gül zaten Erbakanı affederek temsılı olarak kendını de affetmıs oldu ne guzel !
Kefenın cebı yok dıye bılıyorum ben ama yanlış mı bılıyorum acaba Aklıma bunu okuyunca nedense baklava caldıgı ıcın hapse tıkılan cocuk geldı adalet mi bu,reva mı?

Dogru adaletmidir bu revamidir..
Ahmet beyin teroristlere af verdiginde kimsenin giki cikmadiginda... Revamiydi bu millete adaletmiydi bu?
Baykal in manevi kardesi ile trilyonlarca hortumlama skandalinda adi ciktiginda birden bire bu davalarin birden sonucsuz kalmalari revamiydi adaletmiydi acaba ?
Baykal in goturdugu burslarla trilyonlar hakkinda daha hala aciklama getirmemesi adaletmidir revamidir bu?

Acaba bir Gul un Erbakani afetmesi bu kadar tepki yaratabilcektiyse, Ahmet beyin aff cikartiklarina neden kimsenin giki cikmadi cok merak ediyorum !!