ilginç bi o kadar degişik![]()
Ana oğul evlendi harbiden oha
Geçtiğimiz haftalarda firlandiyalı bir anne oğluyla evlendiğni açıkladı. Yaptığı basın toplantısında şöyle konuştu.
" Ben şuan 46 yaşındayım kocamla evlendim mutluydum oğlum strekon doğduktan 1 yıl sonra babasıyla şiddetli geçimsizlikten ayrıldık daha sonra hiç haber alamadık oğlumun 19lu yaşlarında ona karşı olan duygularımın değişikliğe uğradığını fark ettim onunda bana bakışı değişmeye başladı 2 yıl sonra birbirimize ait olduğumuzu anladık ve evlendik."
-Size karşı çıkan oldumu?
"Tabi ama biz birbirimize aidiz kimse bizi ayıramaz gerekirse dünyayı karşımıza alırız."
-İlerideki planınız ne?
"Çocuk düşünüyoruz :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: "
-Oğlunuzla cinsel ilişkide bulundunuzmu?
"Bir kaç kez ve hiç pişman deilim.
ilginç bi o kadar degişik![]()
Bitanecik MeLeGiM...
Mevsimler değişip zaman dursadaGüneş tersten doğsada
Ufacık karınca fili devirsede
Ateşle yangın sönsede
Bu kalp durdukça yerinde, bu sevda sürecek ta ki ben ...
@K!N{BoŞ}
Ohaaaaaaaaaaaaa yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhh..
Pardon .. Igrenc otesi yaaaaaaaaaaa...
ya bu haber yeni degilki aylar önce duymustum ben bunu yani okumustum![]()
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
bence bunlari hapise atmalari gerekirburada yasak
hapiste birbirlerinden uzak yasarlar artik
igrenc ya cidden igrenc migdem bulandiii bleeeeeeughh
Gerçekten yorum yapılcak bir sey bulamıyorum tek kelımeyle rezalett..
Iste buna Kiyamet Alemetleri denir baska birsey denmez.. Lanet olsun bu insanlara baska ne denirki.
iNSAN okurken bile tuyleri diken diken oluyor.igrenclik otesi.Ben bu olaya $üpeyle bakarim cünkü? Bi anne gercek evladiyla asla evlenemez!! oglu oldugundan $üpe ederim dogrusu....
Dunyanin Sonumu geliyor Ne artik butur haberleri,okurken insanLiktan aciz olanlar diyorum..Baskada soylenecek söz bulamiyorum dogrusu...
Allah Sonumuzu hayirlara vesile etsin
iNSAN okurken bile tuyleri diken diken oluyor.igrenclik otesi.Ben bu olaya $üpeyle bakarim cünkü? Bi anne gercek evladiyla asla evlenemez!! oglu oldugundan $üpe ederim dogrusu....
evet yani bir annenin gercek ogluyla evlenmesieskiler derki TAS YAGACAK BASIMIZA. Surda bir gercekte varki o kisi bir Fillandiyali hangi dine mensup bilmiyoruz benkide ateist. Rabimiz boylelerin serinden korusun.
İğrenç gelmesi bizim kültürel ve dini yapımızdan kaynaklanıyor bence. Hayvani bir durum diyelim ki; kişilerin akli dengeleri yerindemidir bunuda bilmiyoruz. Sonuçta kıyamet o yada bu şekilde kopacak. Kıyamet alameti ise zamanımız azalıyor. Bunun haber değeri olsa bile paylaşmaya değer bişey olarak görmüyorum. Cehalet.
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks