Kafkasya’daki çatışmalar nedeniyle mağdur duruma düşen kişilerin acil barınma, acil beslenme ve sağlık hizmetlerini karşılamak amacıyla gerekli çalışmaların yapıldığı belirtildi.
ALLAH yardım etsin(((((((((((
Kızılay, Kafkasya’daki çatışmalar nedeniyle, Sarp Sınır Kapısı’na ekip gönderdi.
Türk Kızılayı’ndan yapılan yazılı açıklamada, Kafkasya’daki çatışmalar nedeniyle mağdur duruma düşen kişilerin acil barınma, acil beslenme ve sağlık hizmetlerini karşılamak amacıyla gerekli çalışmaların yapıldığı belirtildi.
Bu kapsamda çatışmaların sürmesi halinde ortaya çıkacak sağlık hizmetleri ihtiyacının karşılanması için günde 500 kişiye ayakta, 150 kişiye de yatarak hizmet verebilecek sahra hastanesinin Sarp Sınır Kapısı’na gönderildiği bildirilen açıklamada, şunlar kaydedildi: “Türk Kızılayı Kafkasya Krizi İnsani Yardım Operasyonu kapsamında bölgeye sağlık ve uzman afet personelinden oluşan 37 kişilik ekiple 130 çadır, 2100 battaniye, 150 kampet, gıda ve su ulaştırdı. Türk Kızılayı yardım ekiplerinin bir kısmı Sarp Sınır Kapısı’na ulaşmış ve insani yardım çalışmalarını yürütmek için hazırlıklarına devam etmektedir. Yardım ekipleri tarafından sınırda Kafkasya Krizi İnsani Yardım Operasyonu Alan Koordinatörlüğü kurulmuştur. Türk Kızılayı Afet Operasyon Merkezinde kurulan Kriz Masası da bölgedeki gelişmeleri Dışişleri Bakanlığı ile koordineli şekilde takip etmektedir.”
ntvmsnbc
Kimse bir şeyler ima etmesin, Kininiz Varsa Suratıma Kusun, Kusamıyorsanız Susun
![]()
Bacımın Örtüsü Batmakta Rezilin Gözüne; Acırım Tükürüğe Billahi Tükürsem Yüzüne!..
M.Akif Ersoy
Kafkasya’daki çatışmalar nedeniyle mağdur duruma düşen kişilerin acil barınma, acil beslenme ve sağlık hizmetlerini karşılamak amacıyla gerekli çalışmaların yapıldığı belirtildi.
ALLAH yardım etsin(((((((((((
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks