Allah islah eylesin onlari. iman versin. aaaaaaaah ah. okadar insan bos bi inancin pesinden kosuyorlar. Allah imansiz koymasn bizleri.
paylasim icin tesekkürler.
Hindistan’ın kuzeyindeki bir Hindu tapınağında çıkan izdihamda aralarında onlarca çocuğun da bulunduğu 145 kişi öldü.
Polis, izdihamın Himaçal eyaletindeki Naina Devi tapınağında çıktığını belirtti. PTI ajansı da izdihamın tapınağa giden yoldaki korkulukların yıkılması üzerine çıktığını duyurdu.
Hindistan’ın kuzeyindeki Himaçal eyaletinde bulunan Naina Devi tapınağında çıkan izdihamda 145 kişinin öldüğü bildirildi.
Polis, ölenlerden 30’unun çocuk olduğunu belirtti. Bir dini festival çerçevesinde on binlerce kişinin toplandığı tapınaktaki izdihamda 45 kişinin de yaralandığı kaydedildi.
ntvmsnbc
Kimse bir şeyler ima etmesin, Kininiz Varsa Suratıma Kusun, Kusamıyorsanız Susun
![]()
Bacımın Örtüsü Batmakta Rezilin Gözüne; Acırım Tükürüğe Billahi Tükürsem Yüzüne!..
M.Akif Ersoy
Allah islah eylesin onlari. iman versin. aaaaaaaah ah. okadar insan bos bi inancin pesinden kosuyorlar. Allah imansiz koymasn bizleri.
paylasim icin tesekkürler.
GiTTiGiN YeRLeR SoGuKSa
Al GöTüR BeNi De YaNıNa
ElLeRiM eLLeRiNi
I s ı T S ı N S e V D i G i Myüregim yüreginle atsingözlerim gözlerine baksinellerim ellerini birakmasinAyrilik bizi hic bulmasingözyaslarim sular seller olsada
icimdeki yangini söndürmeye yetmiycek kadar az....
ben bugün yine agladim.
ve yine icimdeki yangini durduramadim.....
paylasim icin tesekkürler
''Sizin dininiz size, benim dinim bana!" Kafirun 6
Acaba biz ne kadar islamı yaşıyoruz ki ?
TÜRKÇÜ
Yok sayıp sen de bu ruhsuz sürüyü
Kılavuz yap ebedi Gök Börü’yü.
Çıkarıp Ergenekon’dan ulusu
Türk’ü kılsın yine dünya ulusu
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks