üLkemizi ßuhaLe getirenLer ßöyLe insanLar...tşk aLara payLasımın için....
Ergenekon iddianamesinin ek klasörlerinde, PKK lideri Abdullah Öcalan'ın yakalanarak Türkiye'ye getirilmesinin ardından kendisine ve örgüte destek verenleri anlattığı ifadesinin tutanağı da yer aldı.
Milliyet'teki habere göre, delil klasörü 3 numaralı DVD'ye göre Öcalan ifadesinde PKK'ya Türkiye içinden destek olanların belli olduğunu savunarak, çoğunun HADEP çatısının altında toplandığını; Bucak, Adıyaman Kaviler, Suruç Kılıçlar aşiretlerinden dostlarının olduğunu ileri sürdü. Öcalan'ın sanatçılardan kendilerini desteklediğini iddia ettiği isimler ise Ahmet Kaya, Şivan Perver, Gülistan ve Şahturna.
İbrahim Tatlıses'e ait olan Tatlıses Turizm'in gönüllü yardımlarını gördüklerini öne süren Öcalan, Halis Toprak'a ait Toprak Holding'den de zaman zaman parasal yardım gördüklerini savundu. Batman'daki petrol sendikalarından dostlarının olduğunu ve zaman zaman para yardımı gördüklerini iddia eden Öcalan, Antalya'da geniş yatırımlara giren Ceylan Holding'in pek çok yardım ve katkılarını gördüklerini ileri sürdü.
ALINTI![]()
üLkemizi ßuhaLe getirenLer ßöyLe insanLar...tşk aLara payLasımın için....
peeeh ve Ibo yu hala tutuklamiyorlar ya.. birde hani Ahmet Kaya dinleyenlere : hanii vatan haini degil savunmanizi artik gecin gecin efem gecinnnizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.... listede isimleri gecen hepsini boykotlicaksin + tutuklayip yargiliyacaksin ama bizim devlette bunu yapacak cesaret edicek baba yigitler yok... peeeeeeeeeh ama milletimizde de suc var hemde cooook... sesleri guzel deyip bahane edip sarkilarini dinlerler albumlerini alirlar, yok konserlerine giderler yok ibo nun diye onun yerlerine mekanlarina giderler... hepsine yaziklar olsun...
"Ölüm, mümin için hediyedir."
"*Zucht*"
Asi_Genc![]()
![]()
![]()
Konu asi-genc tarafından (16.11.08 Saat 09:09 ) değiştirilmiştir.
İbrahim kroses'e hala imparator diyen insanların suratına tükürmek istiyorum.
Herşey bu kadar açıkken.
Bu aşağılık insan ''Asena'' ya yarim diyecek , helali edecek ,ekran da göz yaşı dökecek...
Sonra bu aşağılık insan sevgilisinin orasını burasını açarak sarhoşlar masasına çıkartırıp dansöz kılığında bedenini sergilitecek sende imparator olacan hangi imparator bunu yaptı ?
Adama demezler mi adam gibi adam olsan yarim dediğin şebeğe bunu nasıl yaptırıyorsun..
Gerçi bu ülkede ayaklar baş , başlar ayak olur.
Kral çıplak değil imparator çıplak....
TÜRKÇÜ
Yok sayıp sen de bu ruhsuz sürüyü
Kılavuz yap ebedi Gök Börü’yü.
Çıkarıp Ergenekon’dan ulusu
Türk’ü kılsın yine dünya ulusu
söylediklerin sonuna kadar doğru Oguz_Ata..ne güzel yazmışsın tbr ler...
şunu unutuyoruz yalnız arkadaşlar, atılıp tutulur sayfa sayfa hakkında bu tip insanların ama bir de bakarız ki albümleri yok satar, programları izlenme rekoru kırar, radyolarda bol bol istek alır...albumleri alınmasa, programları seyredilmese, istekler yapılmasa acaba o imparatorluğun "İ" si bile kalırmıydı ortalıklarda...onları imparatorluklukla taçlandıran halkımız gerçekleri görüpte boykot edip tokatını çaksa yeterli dersi alırlar ama nerdeeeeeeeee....ben o camiadan kimseye İmparator, kral diye lakaplar takmam şahsen, işinin ustası bir kaç sanatçı elbetteki var ama kimse imparator değildir...sadece işini en iyi ve başarılı yapan insanlar, görevini ifa eden insanlardır bana göre, nasıl ki bir muhasebeci işini en iyi şekilde yapmaya çalışıyorsa onlarında görevi o bence:=)
paylaşım için tşkler cnm..
BiZ 3 KiŞiYiZ;
KeYFiM, BeN ve KaHYaSi...
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks