Sayın basbakanımız güzeL söyLemiş...payLasım için tşk...rahat huzurLu demokratık en önemLisi LAİK ßir türkiye için eLeLe...
Başbakan Erdoğan, “Çetelere, mafyaya arka çıkan siyaseti bu millet tasfiye etmiştir, elinin tersiyle itmiştir” dedi.
Ankara Sanayi Odası’nın (ASO) yeni hizmet binasının açılış töreninde konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin gelişmesinden rahatsızlık duyanlar olduğunu söyledi. Başbakan Erdoğan, “Üzerinde seyahat ettikleri gemiye delik açmak için gece gündüz demeden gayret sarf ediyorlar. Korku senaryolarıyla, sanal gerilimlerle Türkiye’yi yeninden geri kalmışlığa mahkum etmek istiyorlar. Üstelik bunu artık öyle bir cesaretle, öyle bir pişkinlikle yapıyorlar ki millet de ibretle seyrediyor” dedi.
Erdoğan, şöyle devam etti; “Oysa demokrasi hepimiz için olmazsa olmazdır, hukuk hepimiz için en temel meşruiyet kaynağıdır. Türkiye artık bölgesinde, dünyada itibarlı, ağırlığı olan güçlü bir ülke konumuna yükselmiştir. demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olan cumhuriyetimizin her niteliğini aynı derecede önemsemeli, aynı derecede sahiplenmeliyiz. Birini öne, birisini geriye olmaz, hepsini aynı derecede... Çetelere arka çıkan, mafya arka çıkan, karanlık odalara arka çıkan siyaseti bu millet tasfiye etmiştir, elinin tersiyle itmiştir. Hukuksuzluk siyaset için de ekonomi için de ticaret için de kabul edilemez bir sorundur.”
ntvmsnbc
Konu Fidem tarafından (19.07.08 Saat 09:20 ) değiştirilmiştir.
Kimse bir şeyler ima etmesin, Kininiz Varsa Suratıma Kusun, Kusamıyorsanız Susun
![]()
Bacımın Örtüsü Batmakta Rezilin Gözüne; Acırım Tükürüğe Billahi Tükürsem Yüzüne!..
M.Akif Ersoy
Sayın basbakanımız güzeL söyLemiş...payLasım için tşk...rahat huzurLu demokratık en önemLisi LAİK ßir türkiye için eLeLe...
Laik Türkiye için birinin daha tasfiyesi gerekiyor yakında oda olacak.Az Kaldı Büyük kararı dört gözle bekliyorum.
Orası öyle.Ben zamanında Talabini'nin,Barzani'nin önünde diz çökmüş bir başbakan başımda istemiyorum.Milleti üniversitelerde Başörütüsü sorunu ile birbirine düşürdü.Üniversitelerde çatışmalara sebep oldu.Çiftçiye küfür etti.Türkiye'yi laiklik yolundan çıkarmaya teşebbüs etti ama yargı sonunda dur dedi.Doğu'da kürtçe yayına izin verdi.TC.topraklarında yaşıyorsak kürtçe yayın burada yapılamaz.Zamanında Roj tv kapatılsın diye baskı yapıldı danimarkada.Şimdi kendisi türkiye'de kürtçe yayına izin veriyor.Yarın öbürgün diyarbakırı bile satarlar bunlar.Bugün kürtçe yayına izin veren yarın öbür gün doğuyuda satar alın kürdistanı kurun der.Benim burada lafım bölücü kürtlere istisnalar hariç sözlerim yanlış anlaşılmasın.
Süper bir eşleştirme olmuşBugün kürtçe yayına izin veren yarın öbür gün doğuyuda satar alın kürdistanı kurun der.
Bu gün yemek yiyen yarın ölür![]()
CASPER sende böyle diyosan pessssssssssssss hayırlsı hımmmmmmm???? ne hayırı
![]()
burda e war bide biliyormusun Bycarizma? çoğunluk belli taraf olarak bu fikirlere uzak olan kişi bile nedense fikirlerinde kaymalar yapıyorlar bursı paylasım yeri 2 seyi ayırt edemiyorlar malesef neysem oyum düşüncelerimde değişmem ama bazı kişile neden buna ihtiyaç hissediyorlar anlayamadım))) enterasan herkez özgür düşüncelerinde heralde değilmi??????? ))))))))))))))))))))))))))))))))
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks