hep aynı yolda her sene en az bir ünlü kaza yapıyor nedense....Bodrum gibi turizme hitap eden bir belde ve tarih öncesi devirden kalma gibi bir karayolu anlayışı..tezat...ironi...
dilerim tez zamanda iyilieşir...
Ferhat Göcer SÖKE -MİLAS YOLUNDA KAZA GEÇİRDİ Şarkıcı Ferhat Göçer, Muğla'nın Milas İlçesi Yakınlarında Şoförünün Kullandığı Otomobilin Turist Taşıyan Midibüse Çarpması Sonucu Meydana Gelen Kazada Yaralandı. Göçer ve Şoförü ile Midibüste Yaralanan Turistler Milas Devlet Hastanesi'ne Kaldırıldı. Sanatçının Durumunun Ağır Olduğu Bildirildi.
ŞARKICI Ferhat Göçer, MUĞLA'NIN MİLAS İLÇESİ YAKINLARINDA ŞOFÖRÜNÜN KULLANDIĞI OTOMOBİLİN TURİST TAŞIYAN MİDİBÜSE ÇARPMASI SONUCU MEYDANA GELEN KAZADA YARALANDI. GÖÇER VE ŞOFÖRÜ İLE MİDİBÜSTE YARALANAN TURİSTLER MİLAS DEVLET HASTANESİ'NE KALDIRILDI. SANATÇININ DURUMUNUN AĞIR OLDUĞU BİLDİRİLDİ.
Kaza bu sabah saat 07.00 sıralarında Aydın'ın Söke İlçesi sınırlarında Bafa Gölü yakınındaki Didim - Akbük Kavşağı'nda meydana geldi. İzmir'den Bodrum'a gitmek üzere yola çıkan Ferhat Göçer'in otomobili, kavşakta dönüş yapan turist taşıyan midibüsle çarpıştı. Yaralanan Ferhat Göçer ve şoförüyle, midibüste yaralanan turistler Milas Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.
Bitanecik MeLeGiM...
Mevsimler değişip zaman dursadaGüneş tersten doğsada
Ufacık karınca fili devirsede
Ateşle yangın sönsede
Bu kalp durdukça yerinde, bu sevda sürecek ta ki ben ...
@K!N{BoŞ}
hep aynı yolda her sene en az bir ünlü kaza yapıyor nedense....Bodrum gibi turizme hitap eden bir belde ve tarih öncesi devirden kalma gibi bir karayolu anlayışı..tezat...ironi...
dilerim tez zamanda iyilieşir...
Konu n@r_cicegi tarafından (27.06.08 Saat 19:37 ) değiştirilmiştir.
BiZ 3 KiŞiYiZ;
KeYFiM, BeN ve KaHYaSi...
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks