alaraa-- haberin tarihine baktını.Yeni oılduguna eminmisin. Hala kapalı ben gıremedım denedım ama
YouTube açıldı Dünyanın en büyük erişim sitelerinden biri olan YouTube dün gece açıldı.
Atatürk'e, Türklere ve Türkiye'ye hakaret içeren görüntüler yayınladığı gerekçesiyle YouTube'a Mart 2007'den bu yana 5 kez erişim yasağı getirilmişti. Son olarak, Ankara 1'inci Sulh Ceza Mahkemesi'nin 5 Mayıs tarihli kararı doğrultusunda siteye erişim yasağı getirilmişti. YouTube'a daha önce de mahkeme kararıyla erişim engellenmişti. YouTube'u Türkiye'den günde 1.5 milyon kişi ziyaret ediyor.
alaraa-- haberin tarihine baktını.Yeni oılduguna eminmisin. Hala kapalı ben gıremedım denedım ama
s0nunda $ükür biLqin PayLa$ımın İçin SaqoL ArKada$ım..
font></i></b> </div></p>
bakıyım bidaha oke tesekkürler WorteX hemm ewet bir yanlıslık oldu afedersiniz(((( http://youtube.com.nyud.net:8090/ben burdan giriyorum ama resmi olarak açılmamıs daha
KİMSE KUSURA BAKMASIN AMA KAPANAN YERLER MÜHİM DEĞİL BURDA CAN ALAN NOKTA BİRİLERİNİN İSTEDİĞİ DOĞRULTUSUNDA YAPILAN BU HAREKETLERİN ŞER-İ VE GAYRİ DEMOKRATİK ÜÇÜNCÜ DÜNYA ÜLKELERİNDEKİ UYGULAMALARDAN FARKSIZ OLDUĞUNU GERÇEĞİDİR..
AVRUPA BİRLİĞİ KONSEYİ RAPORUNDA TÜRKİYE KİŞİSEL HAKLARIN KORUNMASI SIRALAMASINDA TÜM AVRUPADA YİNE SONUNCU OLDU .....
olmaya devam gibi gidecek gibi...
Konu alaraa-- tarafından (18.06.08 Saat 11:39 ) değiştirilmiştir.
KandırıLdıkh mı $imdiLütf£n YanıltıLmıyaLım
![]()
font></i></b> </div></p>
Kapanmismiydi![]()
Hayat Mucizelerle Dolu Bir Cizgi !!!Ve Bu Cizgideki En Büyük Mucizemsin ...
♥ i Love you ALemim ♥
burdan bakıp girebilirsin
http://www.alemim.net/forum/y-z/1385...html#post69898
Ben zaten giriyorum. ama alaranın önerisini söyledim sadece.Teşekkürler.Bende sizin anlatıgınız sekılde gırıyordum zaten ama zamanla kullanılan DNS ler block oluyor.o yüzden DNS programlarıyla giriyordum.Tabi normal acılmış olması kadar ıyı bısey olamaz.Atatürke Yapılan hakaretten dolayı kapandıgı ıcın hiçte üzülmüyorum dogrusu.
Tekrar teşekkürler.
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks