Hala para derdinde.din halkın tepkisi önemli değilki. Umrundamı değerlerimiz. Bizde Bunlara prim kazandıyoruz kliplerini izleyerek. Yarısından cogu zengin iş adamlarının metresleri zaten.Sayılı saygın mankenimiz var.
İşte Yasaklanan Klip
Ebru Destan, son albümdeki "Bu Konu Burada Kapandı" şarkısına bikinili 20 Brezilyalı dansçıyla çektiği klibin RTÜK tarafından müstehcen bulunması üzerine ne yapacağını şaşırdı.
Mahtehcen klipten fotoğraflar...
Klip için 50 bin YTL harcadığını söyleyen Destan, "O kadar çok müstehcen klip var ki neden benim klibim RTÜK engeline takıldı anlayamadım. Bikinili 20 tane birbirinden güzel danşçının yer aldığı klibin ’Cinsel istismar yaratabilir’ denilerek, müstehcen bulunmasını aklım almıyor. Harcadığım 50 bin YTL ve emeklerimiz çöpe gitti" dedi. Destan, klibi yeni baştan gerekli düzenlemeleri yaparak, çekeceklerini de söyledi.
Alinti: Hürriyet
RaR SifreLerim: www.alemim.net Yada www.alemim.nl
Hala para derdinde.din halkın tepkisi önemli değilki. Umrundamı değerlerimiz. Bizde Bunlara prim kazandıyoruz kliplerini izleyerek. Yarısından cogu zengin iş adamlarının metresleri zaten.Sayılı saygın mankenimiz var.
İyi olmuş taktir ettim Rtük'ü, Allah razı olsun eskiden ailecek tv izlemek bi kabustu ansızın ne görüntüsü gelecek diye kumanda elde beklenirdi şimdi rahatça tv izleye biliyoruz...İnsanların etik kuralları vardır bunlar bir milletin mihenk taşlarıdır bunlara saygı gösterilmelidir Vortex dediği gibi hala para derdinde eğer kendini sanatçı görseydi onu klip değil(cinsellik) olgularını kullanmak sanatçı yapmaz.Neşet ERtaş klipleriylemi buralara gelmiş örnek sanatçı budur...
Uzaktan sevmek nedir? Gidin Hz. Vahşi (r.a)'ye sorun.
Görmeden sevmekten başka bir şey bu.
Görmek fakat yaklaşamamak,
Bakmak ama konuşamamak.
Sadece uzaktan seyretmek ve ağlamak,
Ağladığını, sevdiğini söyleyememek.
Zor olan budur.
Görmek ama dokunamamak...
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks