Bu Adam Zaten Saçma açıklamarıda normal olarak saçma...
İP'in düzenlediği'son siyasi gelişmeler ve AK Parti sonrası Türkiye' konulu panelde konuşan Zekeriya Beyaz'dan başörtüsü için olay olacak sözler...
İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi İlahiyatçı-Sosyolog Prof. Dr. Zekeriya Beyaz da panelde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin her yönden kuşatma altına alındığını iddia etti.
Anayasa Mahkemesi'nin verdiği kararı savunan Prof. Dr. Beyaz, ''Bir kesim türbanı bayraklaştırıyor. Türban, Kur'an-ı Kerim'de yok. İncil'de var. İslamiyeti bir şekil haline getirmek istiyorlar. Birtakım ayetlerin açıklamaları saptırılıyor. Bunlar günah işliyorlar. Saç kıllarını kutsallaştırmak dinimizde yok. Put gibi görmek dinimizde yoktur. (Saçları göstermek cehennemliktir) diyen bir din olur mu?'' dedi.AA
DDD Yani haklisin ChaoS ama bu adama inanlarda var unutma.........................
Ya Resulallah Seni Sevmek Bir Kara Sevdadir Benim Icin Yasadigim Hayatin Bir Anlam Ve önemi Var Seni Sevebildigim Icin..
Amin Amin ....
Ya Resulallah Seni Sevmek Bir Kara Sevdadir Benim Icin Yasadigim Hayatin Bir Anlam Ve önemi Var Seni Sevebildigim Icin..
Ben bu konu üzerine düşündüm düşündüm yazacak hiç birşey bulamadım, sayfayı kapatıyordum derken.
Benim aklıma son anda gelen atalarımızın yıllar önce söylediği söz geldi.
"Yarım doktor candan, yarım hoca imandan eder."
Bu Adama İnanananlara Öyle Gülüyorum Ki(:
Sert ilklimin Mert Genci 66
"Ayriligin Firaki Düsmeli Sineye,
Dudaklar Küsmeli Kahkahaya Gülmeye!..
Ben Mahkum Olmusum Kirecli Dört Duvara,
Gözyasi Dökme Yusuf Kirli Mektuplara!..
bu adamdan baska birsey beklenmez soytari diyorum dini kulanarak milete soytarilik yapiyor..
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks