sadece 60 gunmu ?? bunlar sapik ya..
Ünlü aktöre tecavüzden 60 gün hapis 15 yaşındaki oyuncuya soyunma odasında tecavüz eden ABD'li ünlü tiyatro oyuncusu James Barbour, 60 gün hapis cezası aldı..
ABD'li ünlü tiyatro ve müzikal oyuncusu James Barbour, 15 yaşındaki bir kıza tecavüzden suçlu bulundu. 2001'de Broadway'de "Jane Eyre" adlı oyun sahnelendiği sırada Micki Scherer adlı kıza soyunma odasında tecavüz eden Barbour, 60 gün hapis cezası aldı. Suçu kabul eden 42 yaşındaki aktör, kızın küçük olduğunu bildiğini ve direnmesine rağmen onu cinsel ilişkiye zorladığını söyledi. ABD'de ünlü dizi filmlerde de rol alıp, dublaj da yapan ünlü aktör, daha önce de tecavüz yüzünden hapis cezasına çarptırılmıştı.
James Barbour
KraLLaRa CeVaP VeRiYoRuM SoYTaRıLaRa DeĞiL !!!
sadece 60 gunmu ?? bunlar sapik ya..
Haklısın ...
KraLLaRa CeVaP VeRiYoRuM SoYTaRıLaRa DeĞiL !!!
Amerika böyle bir yer demekki. Namus kavramı oralarda daha farklı algılandığından oluyor sanırım. Burda ceza alma nedeni kızın rızası olmadan yapılmış olması. Ahlaki açıdan yapılan değerlendirilmiyor.
bizim adalet sistemimizi elestirenlere buyuk bir yanit olur sanirim
15 yasinda birisine tecavuze sadece 60 gun ki cezanin sebebi riza almadan zorla iliskiye girmek
ceza suca degil sucun islenis yontemine verilmis
ayni suctan hapis cezasi almis bir kisinin 60 ile tekrar cezalandiriliyor ahlak bitmis ahlak anlayisi cokuyor demiyorum ahlak bitmis
Artık demir almak günü gelmişse zamandan,
Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan.
Rar Sifreleri: www.alemim.net
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks