gecmis olsun demek düser bize... adamda kalb malb koymaz bu tedavi. direk öteki tarafa.....
Bayburt'a 33 kilometre uzaklıktaki Kırkpınar Köyü, her yıl 'doktor yılanların' ortaya çıkmasıyla hastaların akınına uğruyor.
Yılancık, sedef, behçet, romatizma ve eklem ağrılarını tedavi ettiğine inanılan yılanlar, sadece Mayıs ve Haziran ayları arasında çıkıyor ve bir aylık sürenin sonunda ortadan kayboluyor.
Türkiye'nin dört bir yanından gelen hastalar, yılanları hastalıklı bölgenin üzerine koyarak tedavi olmayı beklerken, köylüler hastalara yardımcı oluyor.
![]()
... Gözlerini kapayinca gördüklerinden baska neyin varki?
gecmis olsun demek düser bize... adamda kalb malb koymaz bu tedavi. direk öteki tarafa.....
GiTTiGiN YeRLeR SoGuKSa
Al GöTüR BeNi De YaNıNa
ElLeRiM eLLeRiNi
I s ı T S ı N S e V D i G i Myüregim yüreginle atsingözlerim gözlerine baksinellerim ellerini birakmasinAyrilik bizi hic bulmasingözyaslarim sular seller olsada
icimdeki yangini söndürmeye yetmiycek kadar az....
ben bugün yine agladim.
ve yine icimdeki yangini durduramadim.....
3 Varlik bir arada duramaz biliyorum BUnlardan 1 rincisi insan, 2 incisi seytan,3 uncusu ise yilan ..
Insan, $eytan,yilan Birbirlerine düsman 3 varlik ::Her ne olursa Olsun yinede böyle birseye asla yeltenemezdim..Cesaretmi desem Bilemiyorum yinede ürperirim dogrusu..
Paylasim icin tsk,ler
SaygiLarimLa
cok Güzel bi paylasimDa.. Sanirim ben ASLa Yapamazdim bunu ..
Hayat Mucizelerle Dolu Bir Cizgi !!!Ve Bu Cizgideki En Büyük Mucizemsin ...
♥ i Love you ALemim ♥
ihhggg en tiksindigim ve korktugum hayvanlardan biridir yilan... ve ben kendimi resimde goruldugu gibi yuzumun ustune bir yilani koymus hic birsey olmamis gibi dururken dusunemiyorum bile ...
yaptiranlarada allah akil fikir ve cesaret versin ...ve acil sifalar...
![]()
PaHa BiCiLMeZ DeGeRiMSiNiZ...!!!!
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks