Ben bu kısmı pek anlamıyorum
Anayasa değişiliyor. Yani bişeyin kendini değişirken ona fikri sorulurmu mantık hatası yokmu tam anlayamadım.
Anayasa Mahkemesi, anayasada türbana ilişkin düzenlemeye karşı açılan davayı 5 Haziran Perşembe görüşecek.
Yüksek Mahkeme, anayasa değişikliğinin "iptali" veya "yok hükmünde kabul edilmesi ve yürürlüğünün durdurulması" istemini karara bağlanacak. Davayı, 11 kişilik Anayasa Mahkemesi Heyeti karara bağlayacak. Asıl üyelerden herhangi birinin bulunmaması halinde 4 yedekten en kıdemlileri heyete katılacak.
Ben bu kısmı pek anlamıyorum
Anayasa değişiliyor. Yani bişeyin kendini değişirken ona fikri sorulurmu mantık hatası yokmu tam anlayamadım.
ÖzgürLükler ülkesiyiz sözDe... Bi Musluman ülkede Bu DenLi Türbana Niye karsilar Anlamiyorum.. Hristiyanlar Bile bizLerden Daha AnLayisLilar bu konuda.. Avrupada Hangi TürbanLi ögrenci Veya Dindasimiz Dislaniyor ALLAH Askina böyLe SacmaLiklarmi oLur.. Anlamis DegiLim Valla..
Hayat Mucizelerle Dolu Bir Cizgi !!!Ve Bu Cizgideki En Büyük Mucizemsin ...
♥ i Love you ALemim ♥
Bide musluman ulke ....
Yabanci ulkelerde bile turkiyede sorun edildigi kadar edilmedi bu turban konusu galiba...
Turkiyeye (musluman ulke) niye bukadar sorun ediliyor hic ama hic anlamis degilim....
PaHa BiCiLMeZ DeGeRiMSiNiZ...!!!!
Yabancıların amacıda bu zaten, bizde serbes sizde yasak.. Ne kötü diyolar.
Diğer yandanda Türkiyedeki gizli güçlerini kullanıp ortalığı karıştırıyorlar.
Müslüman Ülke olduğumuzu kim söyledi.Söz sadece. Müslüman ülkede içki içilmez barda gazinoda kadın oynatılmaz ulu orta fuhuş yapılmaz.travestiler ortalıkta gezmez.hak idaa edemez.Bizde hepsi mevcut hatta haberlerde bile görmuştum.Antalyada sokakta kadın erkek yatıyor dıgerlerıde ızliyor.Bumudur Müslüman ÜlkeBaş Örtüsünü Sonuna kadar Destekliyorum ve Tamemen Özgürlük diyorum.Serbest bırakılmalıki insanlarımız sımdıden alışşsınlar bunu propoganda haline getirmesinler yada siyasetçilere artık malzeme olmasın.yeter diyorum.
cok Samimisin Cokkkkkkk :-)
Hayat Mucizelerle Dolu Bir Cizgi !!!Ve Bu Cizgideki En Büyük Mucizemsin ...
♥ i Love you ALemim ♥
Müslüman ülkeden kastı fulyanın, halkın büyük bir çoğunluğu müslüman insanlardan oluşan ülkeydi.
Ülke müslüman nasıl olsun
Ben yine bu işin çözümsüzlüğünün siyasi partilere değil. Başkalarına malzeme olduğu inancını taşıyorum.
Yani CHP bilmiyormu baş örtüsüne ben siyasi simge dedikçe bunu yasaklayacağımı söyledikçe bu ülkede iktidar olamam ?
Bunu bile bile bağırarak söylüyosa amacı o zaman iktidar olmaz değil. Muhalefette çözümsüzlük yaratmak.
Diğer yandanda birileri(Başta Devlet Bahçeli) Başbakana gaz verecek bu iş özgürlük işi. Şu anda tam zamanı çıkaralım bu yasayı.
Kısacası bence siyasi bir rant yok burda. Hatta siyasi partiler dışında herkes bundan nemalanıyor.
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks